Året rundt,  Livet er en fest,  Skriblerier

Godt at englene var klar – igen … Godt Nytår!

Tirsdag før jul bed skæbnen endnu engang efter mig. Jeg var stille og roligt på vej til arbejde, da jeg tilsyneladende havnede i en lastbils blinde vinkel på motorvejen. Mørkt og vådt og på vej til at have eksamen med en håndfuld elever på arbejdet, blev min morgen pludselig en del anderledes end jeg havde forestillet mig. Han ramte mig på siden bagpå og jeg snurrede hen over fire vognbaner i morgentrafikken. At der ikke var andre der ramte mig på den tur, er et under. Jeg vælger at tro på, at englene (endnu engang) holdt hånden over mig og de andre bilister. 
Jeg slog mit hoved og min ryg og blev hentet af en ambulance. Heldigvis scannede sygehuset mig godt igennem og jeg slap tilsyneladende med en hjernerystelse og en forslået ryg. Bilen, selvom det jo er sekundært som sådan, er totalskadet. Og så er jeg selvfølgelig forskrækket. I høj grad. Har stadig ondt i min ryg og hofte, så er altså langt fra tilbage i min normale tilstand. 

Jeg er jo i virkeligheden heldig …

Mange har sagt til mig, at jeg da også er virkelig uheldig, men jeg synes jo at jeg er heldig i virkeligheden. To ulykker med så kort tid imellem, hvor begge kunne have været enten fatale eller med meget meget værre outcome. Når det så er sagt med et lyst sind, så indrømmer jeg altså, at jeg synes, at det har været svært de sidste par uger. Føler mig inderst inde ramt af uheld og synes sgu’ at livet har været lidt hårdt ved mig de sidste 3-4 år også selv om I der følger med herinde ved, at jeg altid forsøger at tænke de bedst mulige tanker.
Når jeg har det svært, så har det altid hjulpet mig, at skrive mig ud af det – i min dagbog eller her på bloggen, men det har jeg ikke kunnet denne gang. 2018 har været tough med død, sygdom og nu også ulykke og ordene har væltet rundt oveni hinanden og jeg har slet ikke kunnet formulere det jeg egentlig gerne ville sige. Mest har jeg haft lyst til at skrige højt og tudbrøle. Måske er det sådan man føler, når man i virkeligheden føler sig lidt forrådt, måske lidt utilsigtet ensom eller i de situationer, hvor intet rigtig giver mening? Og hvor det hele bare er for meget til at ét menneske kan kapere det?

Læs også:  Hej marts: Forår, fødselsdag, forvandlinger og fitness

Floskler og ændringer

Hvis jeg nu skrev at “2019 helt sikkert må bringe noget godt”, så ville jeg skrive en floskel. Det er jo det vi altid siger, men jeg vil forsøge at fokusere endnu mere på, at give livet præcis det indhold, som giver den bedste tid og hvor der er størst glæde. Og jeg kan mærke at der skal ske nogle ændringer, for jeg mærker en større grad af negative tanker end jeg nogensinde har gjort og det er et hundrede procent ikke mig. Jeg forstår hvorfor de kommer, men jeg skal blive bedre til ikke at give dem plads. Så på den måde tror jeg alligevel på at 2019 rummer gode ting. Alt er jo åbent og jeg vil gerne træffe gode valg. Måske svære valg, men gode valg. Så selv om 2018 har været en satan for både følelser og helbred, så takker jeg alligevel for at jeg er her og at jeg nok skal få krammet på 2019 😉 Som jeg har sagt før ….. “nobody puts baby in a corner” 🙂

Ønsker jer det bedste

Jeg nåede på grund af de manglende ord, derfor også kun at ønske jer alle sammen en glædelig jul på instagram – Det er jeg ked af, men jeg håber, at I alle havde en dejlig tid med dem I har kær.
Må I få den dejligste aften i aften og komme smukt ind i det nye år. Jeg vender tilbage snart med et mere positivt indlæg om nogle af de smukke ting, som 2018 også bragte og om gode ting som allerede er i pipelinen for 2019.

Læs også:  Sysler i coronatiden

Knus fra mig

8 Comments

 • birthe brøbeck

  Malsen.
  En gammel netveninde sender de bedste nytårsønsker for dig og din søde dreng.
  Knus

 • Heidi

  Kære Marlene
  Åh altså, men JA du er heldig! Fordi der er højere magter, som passer på dig når sådanne ulykker sniger sig ind på dig ❤️
  Tak fordi du deler, for livet er skrøbeligt og vi skal værdsætte hvert et sekund med vores kære.
  Glædelig bagjul og godt lykkeligt nytår, og hold op en balje kaffe vi skal have- snart 🙏🏻
  Knus og kram
  Heidi 😘❤️

  • Malsen

   Kære Heidi ❤️
   Ja lige præcis …. heldig ❤️
   Livet er så skrøbeligt og helt ærligt så er det fan*** vigtigt at vi lever det godt mens vi har det.
   Glæder mig til den kaffe – det bliver herligt 🥰🥰 kram og glædelig bagjul og nytår til dig og familien.

 • birthe brøbeck

  Håber alt vel? Er du ved hægterne igen?
  I december var jeg i Vuitton i Hamburg, der var SÅ mange kunder.
  Man skulle ved ankomsten melde sig til en ansat, som notere lidt om ens fremtoning på ipad, og så kunne man ellers vente på at en ekspedient fik tid til en.
  Enormt kedeligt.
  Så i januar var jeg i London, samme show, men meget værre.
  Der blev folk lukket ind i butikken i hold, deres navn blev noteret og så var det bare at vente, læææænge.
  Jeg kom til at blunde lidt på en lille stol og var helt forvirret, da en venlig dame talte til mig,kunne dårligt huske, hvad jeg havde villet se på, haha.
  Kun i den mindre butik i Slone Street var det hele almindeligt og hyggeligt.
  Pyha, bare Vuitton går lidt af mode!
  Spændt på hvordan det er i Nice til foråret.

  Du har ikke tilfældigvis et blåt denim tørklæde, som du vil sælge?
  Kan man narre København til at søge et sådant i andre LVer?

  • Malsen

   Jeg er ved at komme mig …. tak fordi du spørger <3

   Jeg har også hørt lignende historier som din omkring presset på LV rundt omkring og frydes over at vores LV i København heldigvis stadig har lidt tid til kunderne. Gudskelov. Hvad ville du se på så? Og købte du noget?

   Jeg har desværre kun et pink denimtørklæde. Altså hvis det stadig er i sortimentet så er jeg da ret sikker på at LV i Kbh kan hjælpe med at finde et til dig. Giv dem et kald 🙂

 • birthe brøbeck

  Jeg så et lyseblåt monogram denim, som jeg forelskede mig i i Hamburg.
  Men de havde kun eet, som jeg ikke måtte købe, det var det der lå fremme i burikkem.
  Jeg tror det er udgået.
  Livet er ikke let!
  Hihi