Min stil,  Shopping og Inspiration

DIY: Fra kjole til maxi nederdel (outfit)

Et af de små DIY-projekter, som jeg havde sat mig for at jeg skulle have ordnet hurtigst muligt, var at lave en kjole med kikset længde om til en maxi nederdel. Måske husker I indlægget her. Kjolen havde halterneck overdel, så jeg har bare klippet overdelen af så at sige og så lige foldet kanten rundt, syet en løbegang i hånden (alt andet end pænt men det fungerer) og knaldet en dobbelt bukseelastik igennem løbegangen. Nu er den en nederdel og jeg kan mærke at jeg vil få den brugt! Da den var kjole, hang den bare i skabet, for den stoppede et helt galt sted på benet…..lykken ved at være høj….ahhh…fornemmer vi ironien 🙂
Så har du en vid kjole hængende, som ikke bliver brugt, så snip-snip-snip den til en nederdel.
Den udgjorde dagens outfit sammen med lidt andre ældre sager fra garderoben. Brugte i dag et bredt bælte i taljen for at skabe lidt figur – det er så bagsiden af medaljen med sådan en med vidde…den kan godt blive lidt kæmpe. Fletningen i håret kan jeg slet ikke holde op med at lave – super praktisk og ser casual ud.
Hvad synes I?

Nu står der venindehygge på programmet – hav en skøn Sankt Hans derude! 🙂

Læs også:  Den perfekte gave

15 Comments