Shopping og Inspiration

Mulberry shrunken bags

Jeg er med stor sandsynlig ikke den eneste der har browset Mulberry’s sale? Selv om de mest populære taskestyles er ved at være væk, så er der stadig rigtig mange fine ting tilbage. Jeg har udset mig et par ting, som jeg lidt håber på er der, når rabatten får et nøk opad – måske jeg er heldig bare at kunne hapse en enkelt ting. Ved selvfølgelig ikke om Mulberry gør det igen i år, men de plejer da lige at skrue lidt ekstra ned på prisen i slutspurten.
Nå, men det der her indlæg skulle handle om, var egentlig ikke så meget sale, eller jo, for de er på sale, men mere ideen om de her små ikon-tasker, som Mulberry har. De måler 11 x 11 x 4 cm og kan bruges som pynt på en større taske, nøglepung, til småpenge eller hvad man nu finder på. De er simpelthen så fine, synes jeg og alle detaljer er med. De er simpelthen bare sizet ned i miniaturestørrelse. How cute! 🙂 Man kan få Lily, Bayswater og Postman’s Lock.

Louis Vuitton lavede for længe siden nogen lignende – jeg skal prøve at se om jeg har gemt billeder et sted, for dem skal I næsten se også 🙂

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

14 Comments

    • Malsen

      Ja, jeg så godt dine fine sko og ja, det er bittert, men på den anden side, så er du jo glad for dem 🙂
      Der er 50% på disse små tasker…..

  • Sarah B

    I think they’re really cute but I’d like to also see them in plain colours too. I like the details.
    I was naughty and ordered a trippy tiger scarf. I am sure I’ll get lots of wear out of it 🙂

    • Malsen

      I’d love to see them in plain colours too Sarah 🙂 They would be lovely!
      Omg – that’s nice! I love mine and I’m sure you’ll wear it heaps! Congrats 🙂

  • Beam

    Åh, jeg så dem første gang i London i april, da jeg købte min mini-Alexa. Og gramsede på dem igen i dag i butikken. Er lidt fristet – de koster ca. 676,-. Ved dog ik helt om jeg synes det ville se tosset ud at vimse rundt med en mini-mini-Bays. Men søde er de nu.

    • Malsen

      Hihi, nej, de er vist mest for skæg, men de kan jo alligevel godt rumme fx nøgler og så synes jeg da det kunne være lidt hyggeligt 🙂