Hjem og bolig

Nyt sofabord – de små udskiftninger

Jeg vender lige tilbage til det med et nyt sofabord, for selv om det primært er Togvognen, som spiser alle penge op i øjeblikket, så betyder det jo ikke at vores almindelige hus ikke også skal passes. Man kan godt have en tendens til at have svært ved at dele sol og vind lige når nu der er så meget det ene sted, som kræver opmærksomhed.

Åh, den to-do-liste

Der er stadig en del ting herhjemme, som er på to-do listen her i 2021. Den største er nok rokaden af værelser, som jeg også tit har talt om her på bloggen. Vi satser på at have det på plads inden vi for alvor går på sommerferie, så ikke det “hænger” til efteråret. Min drøm er lidt at kunne få Silas hjem fra koloni og så overraske ham med det fedeste nye værelse. Han har selv sparet sammen til et fjernsyn, som han har ønsket sig så længe. Ikke fordi han vil bruge det til at se tv på, men til sin PS4.

Et andet hængeparti er stuen, som egentlig ikke mangler så meget. Der skal males (dødssygt hvidt … og jeg kan slet ikke tage mig sammen) og så skal vi have en ny terrasedør som er punkteret (også dødssygt) ha ha.
Det er ikke så længe siden at vi fik ny sofa og med den et ret nyt udtryk i stuen. Jeg forsøgte at bløde hele looket op med både et tæppe og et nyt maleri, men har ledt længe efter et pænt nyt sofabord.

Jeg kan rigtig godt lide marmor og messing i kombination. Synes det både er pænt, tidløst og elegant samtidig med at det har et varmt udtryk. Men jeg har kun rigtig kunnet finde firkantede borde og det vil jeg ikke have. Jeg vil have et rundt sofabord, som ikke er alt for stort. Jeg fandt ud af at Zederkof har caféborde til restauranter & hjemmet og faktisk lige præcis sådan et som jeg gerne vil have. Er det ikke pænt det på billedet? Man kan også få det med sort understel, men jeg synes det er så smukt med det i messing.

Læs også:  At finde det fineste sengetæppe

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.