sommerhus-togvogn
All posts,  Hjem og bolig,  Sommerhuset Mandalay

Når vi engang når dertil

Jeg har allerede fortalt om min togvogn renovering. Dette år i høj grad kommer til at bliver brugt på Lolland togvogns-sommerhuset. Vognen er fin, som den er, men vi vil gerne have endnu mere brug ud af den. Så kan vi også være der hele året rundt. Det kan vi ikke nu for den er ikke godt nok isoleret.
Vi ordner det lille gæsteværelse/ anneks først, for så har vi et sted at overnatte, når vi for alvor går i gang med selve togvognen. Det bliver en spændende proces, hvor der skal bevares og nytænkes, samt tænkes kreative løsninger. Ikke mindst isoleringsmæssigt. Men det bliver fedt og jeg glæder mig helt vildt. Jeg laver lister og skriver ideer ned. Nogle ting ved jeg akkurat, hvordan jeg vil have. Alt det andet? Det må vi se på, når vi ser hvad der kan lade sig gøre.

Først gæsterum, så badeværelse

Det rum jeg er allermest sikker på er badeværelset. Der skal varme i gulvet og isoleres smalt på væggene. Rummet er SÅ lille, men det bliver SÅ fint.
Forestil dig, hvordan baderummet må have set ud i de gamle 1. klasses togvogne. Der kommer til at være badetønde i træ, messinghaner og messingarmaturer – meget gerne secondhand. Dertil lækre bløde organiske tekstiler fra meraki (som fx de her håndklæder), som jeg også har i det andet sommerhus og et smukt rundt spejl. Farven på halvdelen af væggen bliver med stor sandsynlighed enten lys nougat eller hvid. Det ved jeg ikke helt og kommer lidt an på om der kommer genbrugstræ på halvdelen af væggen eller ej. Der er også lige et vindue der skal ændres/ skiftes, men der skal vi lige have et godt råd fra en tømrer inden jeg kan lade min ide få vinger.
Jeg ser det hele for mig og håber at mine drømme kan blive til virkelighed.

Læs også:  Overvejelse: at udnytte en lille have bedst muligt og et før/efter
sommerhus-togvogn
Det sitrer i hele kroppen

Det er lang tid siden, at jeg har glædet mig SÅ meget til noget og jeg glæder mig i den grad til at dokumentere det hele her og på insta.
For nu må I nøjes med dette billede af junior der titter ud fra perronen – det er ikke super mange billeder jeg har taget endnu nemlig.

4 Comments

 • Louise Herby

  Ej hvor er den skøn! Det projekt glæder jeg mig til at følge med i 🙂 Vi har snakket flere gange om at investere lidt i et sommerhus, men jeg synes ærlig talt, vi har rigeligt med oprydning, rengøring og have her på vores 98 kvm. Med en 3-årig. Men det er da den skønneste lille vogn, og når den først er sat i stand, får I meget glæde af den 🙂

  • Malsen

   Jeg elsker Danmark lige så højt som jeg elsker at rejse ud i verden, så det at have en feriemulighede herhjemme er så dejligt. Den er skøn og den bliver SÅ fin, når alle mine ideer bliver udført …. af min mand 😀

 • Janet

  Super ide med den togvogn☀️ Og godt med en dygtig mand😉 Hvis der skal siges noget positivt om Coronavirakket, så må det være, at mange har fået øjnene op for, hvilket vidunderligt smukt – og ikke mindst sammenholdsdygtigt land vi bor i.