All posts,  Min stil,  Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

En sand forelskelse

For at starte denne lille modeberetning det rigtige sted, så skal vi lidt tilbage i arkiverne. Et af de samarbejder som jeg er allermest stolt af at have lavet med bloggen, er det som jeg lavede sammen med Dea Kudibal. Af flere grunde. Jeg fik mulighed for at designe et tørklæde hvor en del af overskuddet skulle gå til en organisation. For det første var det mega cool at være i en designproces og for det andet var det den smukkeste følelse at kunne bidrage til en god sag (min sag kan du læse mere om her).

Før samarbejdet kendte jeg kun til Kudibal perifert. Jeg har altid elsket tørklæder (tips til at binde tørklæder her) og havde et par stykker derfra i min samling og en enkelt silkebluse, som jeg næsten havde slidt op. Men jeg skal da lige love for at mine øjne blev åbnet for brandet og jeg har været fan lige siden. Glæder mig altid til at se de nye kollektioner som er lige dele Kudibal klassikere og trendy sæsonvarer. Så hvad er det Kudibal kan, som er så fedt? Fire ting. Farver, mønstre, gode snit og de lækreste materialer. Det er glad mode, kan man næsten sige. Og sådan er de mennesker der arbejder med brandet også. Glade, varme og de brænder for det. Så når jeg har været forbi og se nye ting eller lignende, så smitter den varme altså af. Det er skønt. Håber snart at stikke forbi dem igen.

Nå, men det er jo sæsonskifte og dette efterår rammer Kudibal noget lækkert især på farvesiden – se her. Den dyb vinrøde farve er så smuk og jeg er helt dårlig over især bukserne , skjortekjolen og kjolen. Men også det her sorte sæt med lækker tunika og skindbukser. Waw altså. suk. Lige nu er de 5 favoritterne <3 Sammen med et hav af tørklæderne. Så smukke.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

Kudibals webshop opdateres løbende i takt med at kollektionen sælges og udvalget lige nu kan ses her.

 

3 Comments