Året rundt,  Hjem og bolig,  Ugen der gik

36//18

Og lige med et blev det mandag igen og jeg håber på en lidt bedre uge end den der gik. Eller. Det er ikke fordi der ikke var gode momenter i uge 36, men der dukkede pludselig store arbejdsmæssige udfordringer op, som endte med at fylde rigtig meget. Det bliver løst – selvfølgelig gør det det, men ens arbejde fylder jo en pænt stor del af livet, så når skibet gynger på den front, så kan det føles lidt som om hele livet gynger med – er det ikke rigtigt?

Lad mig i dag billedmæssigt invitere jer med indenfor hjemme hos mig, for der blev heldigvis også tid til at plukke selvplukblomster (elsker Dahlia’er) på en mark i mit hood i sidste uge og se nu hvor fint der blomster overalt!
En hyggelig date night i torsdags blev også prioriteret og en fin studiestart på universitetet kunne krydses af i lørdags. OG min slankekur virker, så nu er jeg snart tilbage i det bælte-hul, hvor jeg føler mig bedst tilpas. Var gået to – næsten tre huller op takket være alt for meget chokolade, skumfiduser og hvidt brød med smør 😉 Man kender jo godt sine kæpheste.

Havde I en god uge? 🙂 I hvert fald håber jeg at I får den bedste af slagsen med start denne gode mandag.

Læs også:  Nyt sofabord - de små udskiftninger

2 Comments