Reklame

Den nemme løsning

Der er handlet ind. Det hele er klart i køleskabet … det skal bare lige forberedes, snittes, laves og man kan se frem til masser af tid i køkkenet og den efterfølgende oprydning. Det er de flestes hverdag, er jeg ret sikker på. For det meste er det jo også helt fint.
Og så er der bare de dage hvor man ikke gider eller hvor man måske bare hellere vil nyde tiden med familien. Take away. Bare en gang i mellem. Fantastisk opfindelse de der onlinesteder som fx eatonline, hvor man har samlet en masse restauranter. Man finder bare sin favoritrestaurant, klikker et par gange, swiper på Mobilepay og så er maden på vej.

Nu er jeg jo ingen vårhare og i tråd med at jeg altså kan huske telefonen med drejeskive, mønttelefonerne osv så kan jeg ligeledes godt huske de første udbringninger af pizza med mere, ha ha … man ringede og så kom pizzaen med en larmende rød Puch Maxi. Lidt lunken men det var the shizzle! Jeg er taknemmelig for at varmeboksen på knallerten nu er blevet  lidt bedre isoleret og at maden nu oftere leveres med bil, hvis man altså ikke selv henter. Det giver en noget mere god madoplevelse.

Det er sjældent, virkelig sjældent, at jeg bestiller mad, men har sådan en dag i dag, hvor jeg bare ikke magter gryder, potter og pander. Den der kylling bliver lavet i morgen og så swiper jeg lige en pizza til os i dag. Tror det skal være favoritten, som bare er en Margarita (versionen a la familie med ekstra god størrelse) med ekstra ost og grøn peber. Mums. Kedelig model i nogens øjne måske? Men det er bare min yndling. Hvad er din?
Velbekomme og god søndag 🙂

PS … det her passer jo genialt til mit indlæg fra i går. 10 serier du bare må se her i efteråret.