Mad og opskrifter,  Opskrifter

Opskrift på den bedste hjemmelavede lemonade med citron og mynte

Når temperaturen stiger, så bliver det herhjemme automatisk tid til vores yndlingsdrik. Hjemmelavet lemonade med citron og mynte. Den er uovertruffen og opskriften som jeg laver den efter, er direkte importeret fra Mellemøsten. Fra Jordan for at være helt præcis.

I Mellemøsten er lemonade med citron og mynte den dyreste drink på menukortet på restauranten. Citroner er ikke billige og der er lidt forberedelsestid da den skal laves og serveres med det samme. Og den smager himmelsk. Den bedste jeg nogensinde har fået var i Jordan og det lykkedes heldigvis at lirke opskriften ud af en lokal. Jeg drømmer mig også altid lidt derhen når jeg serverer den. Glæder mig til igen at kunne rejse, se verden og opleve. Men omvendt har jeg intet imod sommer i Danmark. Selvfølgelig helst som den model i 2018 hvor sommeren varede næsten september med, men mindre kan nu også gøre det. Danmark er sgu dejlig.

Opskriften har jeg faktisk postet tidligere og den finder du her.. Lav den. Jeg lover at den er fantastisk. Velbekomme.

Læs også:  Temafødselsdag - fra lille til stor