Kære læser

Jeg startede min blog i sensommeren 2009 og har elsket den lige siden for det den er – nemlig mit pusterum i en rigtig travl hverdag.
Navnet “Malsen” er mit kælenavn, som har hængt ved siden gud ved hvornår og det var egentlig naturligt, at bloggen derfor fik det navn. I 2014 fyldte jeg 40 – det var ikke nemt op til, men nu har jeg det fantastisk med det. Jeg føler mig stadig ung og har nået en masse gode ting i mit liv ind til nu, så kan næsten ikke vente med at tage hul på mere og se, hvad der gemmer sig i årene der kommer.
Det kan godt være, at jeg er fyldt 40, men jeg mit hjerte hopper stadig et slag over, når jeg ser pæne sko, lækkert tøj og smukke Louis Vuitton tasker. Jeg shopper både highstreet og high end, så begge dele vil repræsenteret på bloggen. Du vil også møde skønheds-, bolig-, familie- og livsstilsindlæg på bloggen for med andre ord, så blogger jeg om det, som jeg føler for og som jeg er optaget af.

I mit “almindelige” liv er jeg lærer og vejleder på et forløb for flygtninge og indvandrere, som har til huse på en handelsskole. Jeg underviser i engelsk og en slags samfundsfag og elsker det. Mennesker er fantastiske og jeg er vild med at møde alle slags kulturer. Når jeg ikke underviser, så er jeg veninde, mor og tøjsælger hos BLACK SWAN, hvis kollektioner jeg kører ud med og præsenterer. Se mere her.

Ang. reklame mm. læs fanen “Etik”

Tak fordi du vil læse med 🙂

Kærligst,
Marlene

malsen@malsen.dk