Om Malsen.dk

Kære læser

Mit navn er Marlene (kælenavn Malsen), jeg er midt i fyrrerne, gift og mor til Silas. Jeg elsker familielivet, sommer i Danmark og mine Louis Vuitton tasker. Derudover, er jeg født optimist, samt optaget af at optimere, økonomisere og gøre mit liv så godt som muligt – personligt, økonomisk og mentalt.

Jeg startede min blog malsen.dk i 2009 (vildt, det er så længe siden allerede) og har elsket den lige siden for det den er … nemlig mit pusterum i en rigtig travl hverdag. Her skriver jeg om rigtig mange facetter af mit (kvinde)liv og de ting, som jeg interesser mig for.

De største temaer på Malsen.dk

På malsen.dk kommer du til at læse indhold der handler om:

 • livet som mor og menneske
 • min store passion for Louis Vuitton
 • mine tanker om økonomi, investering og forbrugsbevidsthed
 • kærligheden til lækre beautyprodukter og skønhedsbehandlinger
 • mode og inspiration
 • hus, hjem, have, uddannelse og mad (og renovering af mit sommerhus, som er en togvogn!)
 • smukke steder, rejser og ture

Kort sagt. Alt det der skaber minder.
Nogle kategorier fylder mere end andre, men jeg skriver om det jeg er optaget af og som jeg mener kan have værdi for dig også.
Jeg blogger altid fra hjertet og aldrig fordi jeg skal. Jeg deler derfor heller ikke begejstring for noget jeg ikke selv står inde for, så er der indimellem reklameindlæg eller reklamelinks, så er det fordi jeg mener det er relevant. For mig og for jer.

Velkommen til malsen.dk <3

Kærligst,
Marlene

NOTE:
Har du brug for at vide mere angående reklame mm. læs fanen “Etik” – og hvis du er interesseret i at indgå i et samarbejde med mig, så kan du komme i kontakt med mig her. eller ved at skrive til mailen malsen@malsen.dk

Her finder du mig på Instagram

13 Comments

 • Marianne Hansen

  Hej Må jeg have lov spørge hvordan man følger din blog?skal man bare gå ind holde øje el.skal man meldes til?:-)
  den ser meget spændende ud:-)Kh.Marianne Hansen

  • Malsen

   Hej Marianne 🙂
   Tak for rosen – er glad for at du har lyst til at følge med.

   Du kan fx bruge det der hedder Bloglovin’. Du melder dig til via dette link: http://www.bloglovin.com/da/blog/2296208/malsen

   Her kan du så samle de blogs som du læser ved at tilføje dem og så har du dem alle samlet et sted 🙂 Skriv igen, hvis du har brug for hjælp.

   Kh Malsen

 • Marianne Hansen

  Hej Igen

  1000 tak for hjælpen:-) har meldt mig på bloglovin nu og følger dig:-)
  Er virkelig fascineret af din blog,har brugt det halve nat og et par timer allerede nu Hi Hi
  Er ikke vant til se på blogs,men kan jeg da vist nemt blive noget afhængig af:-)
  Jeg har en del spørgsmål til dig vedr.nogen ting på din blog,men ved selvfølgelig ikke om det er lidt for meget for dig,skal til svare på alt det?;-)Og hvis hvordan gør man så?Sender dig en mail el.??

  Kh.Marianne Hansen

  • Malsen

   Hejsa 🙂
   Dejligt at du vil følge mig, Marianne og er da super glad for at du synes så godt om min blog at du har haft lyst til at bladre tilbage i arkiverne.
   Jeg kan se at du har fundet ud af at skrive kommentere under de enkelte indlæg – det er nemlig lige præcis den nemmeste måde at få stillet dine spørgsmål på. Jeg svarer altid så godt jeg kan.
   Kh

 • Marianne Hansen

  1000 tak for du har taget dig tid til svare på alle mine spørgsmål:-)Selvom der var mange:-)Ja ku se andre gjorde det,så regnede med det var måden på det hihi:-)Har set på flere af billederne,at du “tit”har sådan nogen fede basis bomulds trøjer/T-shirts/toppe på,hvor køber du alle disse forskellige??Har næsten brugt det halve dag og se på din blog ha ha Pinligt;-)Men er heeeelt opslugt af den;-)

  • Malsen

   Jamen velbekomme 🙂 Jeg er da virkelig rigtig glad for at du synes så godt om bloggen!
   Stort set alle mine toppe er fra HM – så har man råd til at købe lidt flere for jeg slider dem op. De er udmærkede, synes jeg og der er en del forskellige modeller at vælge imellem 🙂

 • Marianne Hansen

  Er helt vildt med den,synes du virker så sød og interessant og har en rigtig sød og sjov måde at “sige” tingene på:-)
  Taaaaak igen,hvor er du sød,vil straks i H&M idag og se efter trøjer hihi;-)

 • ole ørum

  http://youtu.be/InPW2-zToJ0

  Hej Malsen …hvis du vil, så er her link til den støtte film som vi NGO ‘en INUIT SILA lavede til Benidikte Utzon igår !
  Det var den film der fortalte om fangerne !

  Mvh Ole Ørum

  26 14 28 14

 • Birthe

  Kære, kære Malsen.
  Hermed ønsket om en rar jul og alt godt for dig i det nye år, håber alt flasker sig på bedste vis!
  Mon du orker bloggen?
  Kæmpe knus