Link*Love

På denne side vil jeg gerne to ting.
Først: Jeg vil gerne dele ud af noget kærlighed til andre bloggere, sådan at du måske inspireres endnu mere. For en ting er sikkert – der er virkelig mange gode blogs derude! Men hvordan finder man dem, hvis ikke andre viser vejen? Sådan har jeg det i hvert fald selv – jeg opdager mange nye blogs og instagramkonti på den måde. Listen vil sikkert ende med at være en del og ikke alle, hvor jeg selv læser fast heller. Læs i bunden af indlægget, hvor du finder mine personlige favoritter.
Dernæst: Så er det også bare sådan i 2021, at algoritmer, SEO og alt muligt teknisk som bloggere interesserer sig er så vigtige. Hvorfor? Fordi det betyder alverden i forhold til at få lov til at dukke op i søgeresultater på fx Google. Groft sagt er det sådan lidt lige som en gammeldags vægt med to skåle. Links ud og links ind. Hvis der går en masse links ud uden at der også kommer en del links ind, så vurderer fx Google ikke ens blog som værende særlig værdiful. Vidste du det?
Så derfor vil jeg gerne slå et slag for, at vi husker at linke til hinanden. Husker at dele et opslag engang imellem eller måske lægger en kommentar. Det er alt sammen for det fælles bedste – ingen er for god til at få et link eller linke til andre, for ingen kan undvære det.

Herunder er der en masse gode blogs med en meget kort intro, så du kan se om det er noget for dig at klikke videre til. Blogs er ikke ordnet efter emner …. endnu, så læs lige paranteserne. God læselyst 🙂

RIJAH.dk (tidligere beauty/neglelaksblogger – nu mere om hverdagsliv og livsstil)

Hvis du gerne vil se mine egne favoritter – både der hvor jeg læser og shopper, så kan du finde den liste her under bloggens resurser.

Can I have a bite of you? Hvis du nu sidder og tænker: “Jeg har da lige en blog og vil gerne bytte links, så vi alle kan hjælpe med at inspirere bredere”, så skriv en kommentar herunder, så finder vi da sikkert ud af det.