Shopping og Inspiration

Regnbuesmykker til alle sommerkjolerne og en skøn rabatkode med 40%!

De smukke regnbuesmykker, som har været meget populære de sidste par år, findes efterhånden hos en del smykkedesignere og i forskellige prisklasser. Jeg har selv en del af dem fra Sif Jakobs, men der er flere ting jeg godt kunne tænke mig og så fandt jeg dem i denne webshop til en rigtig god pris og fandt ovenikøbet en rabat som giver yderligere 40% …. det er lidt vildt. Jeg har bestilt de store hoops og de tynde ringe.
Man kan også få nogle af dem i sølv, hvis man mere er til det selvfølgelig.
Jeg håber at I nyder det gode vejr – det er jo skønt! Var på stranden i går, som jeg viste på insta og i dag har det mest bare været hjemme-i-haven.

Nå! Vi skal til det med links og rabatkode:

Regnbuesmykker samlet lige her.
Armbåndene er her. Guld lige her.
Ringene er her.
Hoops er her.

Koden “Anne40” giver 40% på det hele ….og der er jo en masse andet end regnbuesmykker. Klik her.

Det var så lidt 😉

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker