Louis Vuitton,  Min stil,  Shopping og Inspiration

Designers Remix leather pants

Designers remix erin leather pants 3-IMG_0153 1-IMG_0145 4-IMG_0157 5-IMG_0159
Leather pants: Designers Remix // jakke: H&M // taske: nOva // støvler: Acne // tørklæde: Louis Vuitton // strik: Selected Femme // halskæde: Pandora

I går instagrammede jeg mine nye baggy læderbukser fra Designers Remix, som jeg er uforskammet glad for. De er SÅ cool! Og selv om det hev rimelig meget i septembers budget, så er de hver en krone værd. Jeg glæder mig i hvert fald til at bruge dem en masse!
De kan jo styles på et hav af måder, men egentlig synes jeg bedst om dem, når de er tonet lidt ned … det passer nok bedst til mig. Jeg var træt som en gammel sko, da jeg kom hjem fra arbejde i dag, men tænkte at bukserne skulle foreviges, så bær lige over med poser under øjnene og hævet ansigt. Har sovet mega-dårligt de sidste par dage og det resulterer altså i sådan et fjæs her 🙂 Frida sneg sig lige med på billedet … hun mente det var legetid …tossede hund 🙂

Bukserne er ret så revet væk de fleste steder (online i hvert fald), men er i en 38 her og i en 38+40 her. De er en smule til den store side, synes jeg – men ikke i læggene. I livet til gengæld.

Kan I lide dem?

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

19 Comments