Shopping og Inspiration

Mandagsønsker #2 – Monki-treat

monki aw13
De ting jeg har fra Monki har faktisk holdt utrolig godt og det er ting, som jeg har været glad for længe – ofte har de været købt på sale, hvor priserne ovenikøbet har været hamret helt i bund, men det er jo, til fuld pris, egentlig ikke et specielt dyrt mærke. Ind til i morgen aften er der 25% på en valgfri vare med koden “monkiaw13” – jeg overvejer at slå til på en af tingene på collagen. Den grå strik tiltaler mig rigtig meget, men jeg synes også den grå nederdel er virkelig fiks! Undertøjet ville bare ryge med i kurven – det er så god en pris og det holder fint! Den grå jakke er super fin, men jeg tror ikke helt jeg kan forsvare flere jakker .. he he…. “mangler” jo da ellers en i grå 🙂 Støvlerne måtte rigtig gerne flytte ind, men der er min størrelse desværre væk.
Find alle nyhederne her.

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

11 Comments