diverse,  Shopping og Inspiration

Kalenderlåge 3. december: Style Butler Sweatshirt

Stylebutlerdream
Syng: “Say nighty-night and kiss me, just hold me tight and tell me you’ll miss me. While I’m alone blue as can be …. dream a little dream of me!”

Jeg er ret sikker på, at ovenstående sang, forud for sin tid naturligvis, havde denne lækre bløde sweatshirt fra Style Butler i tankerne. Jeg forestiller mig i hvert fald, at den er så fin at have på, at det næsten kan være svært at tage den af og lægge den fra sig om aftenen 😛 Og så har den jo det helt rigtige statement på sig. Drømme driver os til nye højder og lader os ønske os hen til både mulige og umulige steder.

Style Butler sætter hermed ét styk bomuldsvenskab med fine perler på højkant og den vil helt sikkert forkæle en af jer i juledagene, når der skal være plads til at slå mave eller til den uformelle julefrokost tilsat nederdel og høje høje. Den kan det hele!
I dag skal der være højt til loftet her på bloggen …. lad os høre den korte version af din fineste juledrøm, så vælger vi en ud, når konkurrencen slutter om 5 dage. Sidste dag du kan deltage er d. 8. december! Noter også din størrelse i kommentaren.

Giv også gerne et like på Facebook og/ eller et follow på Bloglovin’ <3

Style Butler kan følges på Facebook lige her!

Vinderen er fundet – tillykke til Betina Møller, som helt enkelt “bare” drømmer om at være sammen med sin familie. Når alt kommer til alt, så er det også det vi blot drømmer om.
TUSIND tak for alle jeres fantastiske ord … hvert og et er læst med omhu og der er sendt en kærlig tanke i retning af jer alle <3

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

114 Comments

  • Signe Sahlgreen

    Årh den var svær .. Mhm
    Min juledrøm er nok om det tidspunkt hvor jeg skal holde jul med min egen familie … At holde jul med mine børn og mand! Altså hvis det sker hihi
    At skulle forkæle mine kommende børn med lege, søde sager og dejlige gaver ! 😀 det er en dejlig juledrøm for mig!

  • Karina

    Min juledrøm bliver fuldstændig indfriet. En hel uge i det jyske, omgivet af den kærligste svigerfamilie man kan forestille sig, med den mand jeg elsker. Jeg kunne ikke ønske mig mere. Måske lige denne lækre sweater 😉 Str. S

  • Tine

    Denne jul bliver under alle omstændigheder noget særligt. I januar bliver min datter 13, og hun er godt på vej derhen, hvor hun ikke længere er et barn. Det bliver formentlig også sidste år, hvor vi skal være i mine forældres hus, da de går på pension og efter al sandsynlighed flytter – og lader mig om juleværtskabet fremadrettet. Mit juleønske er derfor en sidste juleaften, præcis som den plejer hos mine forældre og med den sædvanlige, barnlige glæde over julen hos min datter. Skulle jeg være så heldigt at vinde, ville jeg forære min datter trøjen. Hvis den fås i xs, ellers s.

  • Annesofie Kjeller Larsen

    Årh Malsen, dejlig julekalender 🙂 Jeg drømmer om fred på jord, en rask mand og en rask mor og at kræft på jord udryddes og at fattigdom blir noget man skriver om i historiebøger osv, men helt realistisk drømmer jeg også bare om at få en lækker ny taske 😀

  • Pia Christoffersen

    Min juledrøm er at komme hjem til jul, og det bliver heldigvis også en realitet. Når man bor i udlandet er det de små ting, man pludselig sætter pris på og drømmer. Det er samværet med dem man elsker, som til dagligt er langt, langt væk, det er den danske mad (jeg glæder mig virkelig til en leverpostejmad og et koldt glas mælk) og vennerne, der bliver glade for at se en igen. Min juledrøm er blot, at få nogle dejlige minder med mine kære.

    Str. M

  • Karina

    Drømmer om at have nået alt før jul, så julemiddagen kan laves i ro og mag, og julen nydes med familie, kæreste og venner. Ren hygge og idyl . mest af alt ingen stress.
    Str. M

  • stephanie

    En hyggelig jul uden præstationsangst, stress og pengemangel. En jul hvor der er plads til det, den i virkeligheden handler om – kærlighed.

  • Sascha

    Min største juledrøm må være – en aften efter en snestorm, at gå en tur hånd i hånd med ham jeg elsker, i mørket og stilheden, kun brudt af knirkende sne under vores fødder, at han efter 8 år endelig falder på knæ og spørger om han må være min for altid <3

    Man har vel lov at drømme 🙂

  • Vibeke Pedersen

    Jeg drømmer om en bedring i min kroniske hovedpine – men her skal nok blive en hyggelig jul uanset hvad. Det ville dog ikke skade at kunne tilbringe julen i denne sweatshirt – både til familiejulefrokost og afslapning 😉

  • Birthe R. Nygaard

    Skøn kalendergave som altid.
    Jeg ønsker mig at blive rask til jul. Så går de fleste andre ønsker nok i opfyldelse.En jul med masser af hygge og glæden ved at børnene får gode gaver og en stressfri jul. ♥
    Glæder mig mest over, at min bedste veninde, klarede en ond cancer. ♥ Vi skal huske at ses rigtig meget. Livet kan hurtig tage en drejning.
    Rigtig glædelig december fra
    Birthe R. Nygaard.

  • Trine

    Min juledrøm er at slentre gennem central park imens julesneen drysser med, se på børnene der skøjter ved rockerfeller center, se den flotte juleudstilling i de store vinduer hos macys og spise ristede kastanjer i kulden. Jul i New York ligesom i en rigtig julefilm, med alle dem jeg elsker 🙂

    /Trine (str. M)

  • Nikoline Henningsen

    De dejligste juledrømme var fra da jeg var lille og natten til juleaftensdag drømte julen ind med store snelandskaber hvor jeg legede med alle vennerne fra kvarteret og glædede mig til at komme ind og se træet – som i drømmene var større end der var til loftet i stuen..

    ps. jeg bruger str. medium

  • Maja F

    Jeg bruger str M 🙂 Puha, ved ikke hvad min juledrøm er… Det er vel egentligt bare at være sammen med min familie og hygge omkring et flot træ og en masse god mad 🙂 Selvfølgelig vil det være en drøm engang at kunne holde jul i eget hus, men det er vist lidt ud i fremtiden 😀 hehe

    //Maja
    maja3012 (a) hotmail (.) com

  • Betina

    Hmmm….jeg drømmer om at der snart kommer ro i min familie og min kærestes familie og at alle bliver venner igen. Lidt for meget bøvl det sidste år til halvandet. Men hey, hvis Carina Christensens kæreste er alvorlig syg, så er det sgu vigtigere at han bliver rask. Så min konklusion må være at jeg drømmer om ro i familie og at kræft blev udryddet.

  • Jenny Clausen

    min drøm er at danmark bliver mere solidarisk syntes det er en forkert retning vi bevæger os imod med diverse reformer. fin bluse!!!, jeg bruger str medium og krydser fingre!!!

  • Jeanne

    Min drøm er at holde en jul med alle dem jeg har kær, hvilket heldigvis bliver til virkelighed som altid 🙂

    Str. S.

  • Janne M.

    Jeg drømmer om en hvid jul sammen med hele familien 🙂

    – og ønsker mig trøjen i en str. s 😉

  • Trine

    Jeg ønsker mig, at juleaften bliver, som den plejer – selvom jeg godt ved, det desværre er et urealistisk ønske…
    Kh Trine/ Trinestevn (a) yahoo . dk )

  • Jane Rønsted Tvede

    Mit juleønske er at få familien samlet og få en dejlig stille og rolig dag sammen <3
    ønsker den skønne præmie i str M <3
    forsat god jul 🙂

  • Anne Katrine

    At hele julen kommer til at gå op i en højere enhed uden stress og jag, bare hygge og glæde hele vejen igennem 🙂 str. s

  • Louise T.

    Min juledrøm er, at vi kommer godt tilrette i det nye hus inden jul. Vi er ikke flyttet endnu, men skal holde jul der, så det kan jeg godt blive lidt nervøs for om vi når 😉
    Str. M er min størrelse uanset hvor meget vi når at flytte ind, for vi skal holde jul der 😀

  • Monica Figgé Jensen

    Min juledrøm er at jeg får et nyt job, vi får en ny bolig og min familie for en gangs skyld får udelukkende gode nyheder næste år.
    Str. L.

  • Maria Dybdahl

    Min juledrøm er at min kæreste to dage før jul fortæller, at vi ikke skal holde jul i Danmark, men på en lille romantisk ø i Thailand.
    Str. XL

  • Maja K

    I år er min juledrøm ikke at have eksamener både før og efter jul… suk. Men generelt er min drøm nu ikke andet end at være sammen med familien, og nyde samværet med mennesker jeg elsker, men som desværre bor meget langt væk.

  • Baysen

    Min juledrøm er ret simpel, men lader til at være svær at opnå. Jeg drømmer nemlig om at finde et godt arbejde indenfor mit fag. At være til gavn igen, at være en del af et fællesskab og ikke mindst at tjene ordentlige penge, så jeg kan fejre jul med gavmildhed og økonomisk overskud.

  • Anita

    åhh… en bjælkehytte, masser af sne, ild i pejsen, det smukkeste juletræ, skøn julemusik, og selvføgelig alle dem jeg holder af… – du sagde jo man måtte drømme 😉

    Drømmer om en str. M

  • Cecilie Pedersen

    Ej en flot trøje. Min største jule drøm er at jeg ville kunne får en hyggelig og dejlig jul med min familie, da jeg i længere tid har haft en spiseforstyrelse, og ikke har kunne spise mange ting bl.a. jule mad, men at jeg alligevel kan nyde min jul med min familie
    (str. xs/s)

  • Lisa

    Jeg drømmer om at julefreden sænker sig over familien mens sneen daler ned udenfor.
    Ønsker mig også blusen i str L

  • CamillaMBreum

    Mit højeste juleønske må være at blive smertefri – det slider sgu hårdt på krop og sjæl med kroniske smerter :-/ Sweat i str. M ville være lækkert!

  • Ane Hougaard

    Min juledrøm er bliver opfyldt hvert år. Jeg er så heldig, at jeg får lov til at hygge med min familie hvert år og glæder mig altid lige meget. Alt andet som at blive rask, det tager jeg i januar. Julen er fredet:-) Str. L

  • Nanna H.

    Min juledrøm er at fejre jul med min kæreste. Det må blive til næste jul, hvor vi også skal fejre juleaften med vores kommende datter 🙂 Det bliver så hyggeligt.

    I år skal jeg fejre jul med min familie, det bliver også en dejlig jul. Den ville dog blive endnu bedre, hvis jeg kunne fejre julen i denne skønne sweatshirt, str. M 🙂

  • Louise B.

    Jeg glæder mig så meget til jeg en dag skal holde jul med min familie OG min kæreste. Det bliver helt fantastisk <3
    Det bliver nok, når vi får børn engang, men jeg glæder mig hvert år til at han en dag skal med!

  • Mette Glerup

    Min fineste juledrøm er egentlig ganske simpel, men jeg vil virkelig ønske at folk kunne tage julen lidt mere med ro… Knap så mange forventninger, mindre gaveræs, mere nydelse i øjeblikket.. Jah, egentlig bare tage den lidt med ro og nyde familien og årstiden. <3

  • Julie Jensen

    Min juledrøm er at det begynder at sne vildt og voldsomt efter den 22/12 hvor vi er kommet til Jylland og at vi så sner inde så man ikke kan komme nogle steder i et par dage 😉

  • Mette Kristensen

    Min lille juledrøm er en hyggelig aften med min kæreste, datter og hele kærestens familie (vi bliver 12 mennesker). Det kunne være lidt hyggeligt hvis min lille niece på snart et år begyndte at gå juleaften. Men ellers er den største drøm at kæresten efter 11 fantastiske år går på knæ 🙂

    • Mette Kristensen

      Hov, glemte selvfølgelig størrelsen. Det skal være en M hvis jeg bliver den heldige 🙂

  • Bolize

    MIN juledrøm eller juleønske er, hvis vi i den aller aller nærmeste familie kunne sige: Pytte-det! og flyve til Norge til en lejet hytte – lave noget skøn julemad og hygge os 3-4 dage i sneen med frisk luft – masser af sne og røde kinder og bjældeklang i kaner med fjordheste spændt for o.s.v. se DET er jul!! Det kunne jeg godt tænke mig … ♥

  • Helle Rick

    I’m dreaming of a white Christmas <3
    Skøn skøn sweat…..lige noget for mig der elsker at slå mave efter et godt juleaftensmåltid.
    Str. M

  • Lin

    Min juledrøm er, at ham jeg holder allermest af i verden også finder ud af at jeg er den han holder allermest af i verden.

    Str. Small.

  • Mie K

    Min juledrøm, som har været min drøm det sidste 1,5 år, og desværre ikke er lykkedes endnu, er at starte min egen familie.

    Str. L

  • Linda J

    Min juledrøm er en lidt bedre verden – jeg forsøger selv i det små ved at glæde andre med små opmærksomheder og possitive ord.

    Str XS

  • Rikke Bisgård Sørensen

    Min juledrøm er lige præcis den vi får i år. En jul helt uden sygdom, og kun vores børn, hygge, gaver og lækker mad <3

    Kh Rikke

  • Natassia

    Mit største ønske denne jul er at min far og morfar bliver raske. De er begge kræftsyge, begge diagnostieret i år, og begge ret alvorligt 🙁

    Længere ude i fremtiden drømmer jeg om at blive gift ved juletid. Mega upraktisk, men også så romantisk. Kravet er selvfølgelig at der skal ligge masser af fin sne <3 Sådan rigtig winter wonderland!

    Jeg ønsker mig trøjen i str. L 🙂

  • Waldemor

    Åhh min juledrøm er at kæresten kan holde fri en dag eller 2 i juledagene og julehygge med mig og ungerne. Tror desværre bare det er en drøm der ikke går i opfyldelse – da han har egen butik og den jo skal passes.
    Str. S hvis jeg er den heldige

  • julie lillegaard

    Siden jeg fik min egen familie har jeg drømt om at skabe vores egne juletraditioner, og i år skal ví for første gang holde jul hjemme, og for første gang i utallige år har jeg ikke januar-eksamener hængende over hovedet. Der er derfor god basis for at indfri min juledrøm om at skabe egne traditioner, købe juletræ og pynte det med et mix af mine bedsteforældres gamle julepynt og børnenes hjemmelavede, bage julekagehus og gå i svømmehallen og blive trætte og rene den 24. om morgenen, hjem og sove middagslur og stå op til et smukt pyntet hjem, der lugter brunt og brændt og se Disney’s juleshow. Voila. (Og så snakker vi ikke om, at der rent statistisk er en vis sandsynlighed for, at mindst ét af mine børn er syge i julen, og så skal alle planer revideres – men man har jo lov at drømme, ikke?)

  • line lind

    Min juledrøm er, at jeg klarer julemiddagen bare sådan nogenlunde. Det er første gang, at jeg skal lave alt selv, og svigerfamilien kommer på besøg, så det må hellere være godt:-)
    Str. M

  • marie-louise posgaard larsen

    Min juledrøm må simpelthen være Far til fire – til nissebal i nisseland. Den bringer de bedste minder frem, både sommer-hygge-film-minder, og skumle-mørke-stearinlys-hygge-på-sofa-minder frem.
    Drømmen om at vågne op til et snedækket land, gå ind i stuen hvor den gode gamle danske jul er, med røde og hvide farver.
    Julen hvor stemningen er i top, forventningerne, mennesker omkring en, pynten, maden og ikke mindst dagen efter, hvor man beundrer alle sine gaver… og tænker, er det allerede slut? og er der virkelig et helt år til næste jul?

  • Anne Hvelplund

    Min drøm for julen – at vi får en dejlig første jul i vores fine lille rækkehus 🙂 Kun min lille familie.

    Jeg bruger str. Small. 🙂

  • Maria Suzette Vergmann

    uhhhh jeg er drømmer blot om at vi får en vidunderlig jul med en masse kærlighed og forkælelse… og håber på en str M rammer min dør 🙂

  • Pernille E.

    Jeg drømmer om en hyggelig juleferie med mand og børn…
    – og om at vinde blusen i str. M 😉

  • Katrine

    Jeg drømmer om, at mine forældre bliver færdige med renovationen af deres gamle hus, så vi unger kan komme hjem og holde en god, gammeldaws jul på landet 🙂

  • Pia Rotbøl

    Det bliver en drømme jul i år, men også med en del spænding i kroppen, for det er første gang, at vi skal holde juleaften herhjemme, glæder mig så meget 🙂

  • Marie-Louise Zenger

    Jeg drømmer om at give mine børn en uforglemmelig december og jul. Vi er heldigvis godt på vej. 🙂 Og hvis jeg er så heldig at vinde, så ønsker jeg mig en str s.

  • Helene Braüner Bisgaard

    Vi skal have en drøm af en jul i år – den første hjemme hos os selv med kun vores lille familie – det er noget særligt, og jeg glæder mig vildt. Resten af familien ser vi i dagene før og efter juleaften, så det bliver en skøn jul i år. Jeg bruger str. XL/44 (L/42) alt efter mærke.

  • Lene Bringsjord

    En hvid jul, jeg synes bare det er så hyggeligt for børn og barnlige sjæle at holde jul når der er sne <3

    Og den næste drøm er selvfølgelig at jeg vinder den toplækre trøje, rigtig glædelig december <3

    Smil Lene.

  • Ketty Petersen

    Min fineste smukkeste juledrøm ville være at få en besked fra min datter Clara som vi mistede kort før jul sidste år, om at hun har det godt hvor hun er nu mellem alle stjernerne på himlen…

    ketty_petersen@hotmail.com ( str.M )
    Glædelig jul til alle.

  • lisbeth jørgensen

    min største drøm er at der var nogen der fandt kuren mod diabetes og cøliaki, 2 sygdomme som min datter på 9 er ramt af. (str L)

  • Rikke FM

    Mit største juleønske er at vi trods alt får en god og hyggelig jul selvom det er den første uden min mor som vi mistede for 3 måneder siden. Så håbet for denne jul må være at komme hel igennem den og sørge for at min eskønne unger får en god jul selv om den for mig vil være præget af savn.

  • PIXELS OG POESI

    Jeg synes faktisk at årets jul nærmer sig at være helt perfekt, fordi jeg skal fejre den med stort set hele min familie. Jeg glæder mig dog helt ustyrligt til den dag jeg bliver “rigtigt voksen” med plads nok til at min kæreste og jeg kan invitere hele min familie og hele hans familie til stor fælles jul. Det bliver fantastisk.

  • Lina

    Min juledrøm omhandler en bjælkehytte i de norske fjelde, ild i pejsen, og hele min skønne familie, med alt hvad det indebærer af ævl og kævl, surmuleri og ikke mindst kærlighed. Så bliver det ikke meget bedre. Det skulle da lige være hvis jeg samtiddig kunne iføre mig den lækre sweater fra Stylebutler i en str xl.

  • Agnethe Herskind

    Jeg har en spiseforstyrrelse, men er på vej ud af den nu!
    Jeg håber at tage nogle kilo på i denne måned.!! Nu da det er jul!!

    Min str. er xs 🙂

  • Camilla K.O.

    Min fineste juledrøm er, at min skønne svigermor får bugt med kræften, så vi alle kan få en dejlig jul fri for bekymringer. Dermed et et godt helbred til alle mine kære et stort ønske i min juledrøm 😉
    Sweatshirten skal gerne være i small, hvis jeg skal kunne passe den.

  • Christina W

    Den aller fineste juledrøm ville være, hvis min moster blev helt kræftfri, ogfik energi og overskud 🙂 Og at vi kunne holde jul samlet, med hvid sne, Disney-julefilm, pebernødder og et flot juletræ at danse rundt om. Hvis jeg vinder, så skal det være en str. S 🙂

  • Susanne Grimm

    jeg ønsker mig fred på jorden, fred i mennesker og glæde i de små hjem rundt omkring. Jeg ønsker str. L.

  • Mette Andersen

    Min største juledrøm er, at jeg i år kan fejre jul uden at være ødelagt af depression, og at jeg derved kan være med til at sprede den gode stemning og hygge mig med familien og min kæreste. <3

    Skulle jeg gå hen at vinde, vil jeg gerne have en størrelse M.

  • Trine Borup

    Min juledrøm er noget med palmer og sandstrande, langt væk fra det kolde mørke nord! Str. m

  • Trine V

    Min aller største drøm må nok være at lillepigens oldefar bliver kræftfri – men det tror jeg desværre ikke sker, så får heller håbe at han får nogen flotte og ikke for dårlige år mer isammen med oss 🙂 Størrelsen må være en… L !

  • Sarah

    Mit største juleønske er, at alle er glade og raske 🙂 vi har nemlig haft et par hårde år i min familie.

  • Anni

    Hold nu op hvor er den fin!
    Min største juleønske er, at min søster tager sig sammen, og hvis hun gør, skal hun have denne trøje i en str. M.
    Min søster er narkoman, og hendes tre børn har gennem de sidste 3 år boet hos min mor. Jeg håber så meget hun vil tage sig sammen og få et godt liv sammen med hendes børn, der elsker og savner hende. Hun har netop fået første succes i form af en elevplads, og jeg håber virkelig hun får motivation til at vælge stofferne fra og sin familie til <3

  • Linda

    Jeg ønsker mig trøjen i størrelse S. Min største juledrøm må være, at gennem mine børn, få lov til at genopdage barndommens glæde ved julen. At hjælpe mine 2 piger med at opdage alle de dejlige juletraditioner, og ikke mindst sammen skabe nogle nye. Så de får den samme glæde ved julen, som jeg selv har.

  • Betty Jacobsen

    Min drøm: Hele familien sidder i en hytte i Sverige. Det sner og der er ild i pejsen. Vi kører en tur i kane og spiser en dejlig julemiddag. Jeg ville gerne droppe julegaverne for, at få råd til det.
    Jeg ønsker trøjen i str. small

  • Camilla Thisted- Widtfeldt

    Min drømme jul i år går i ganske enkelt ud på at jeg håber efter 4,5 år kamp bliver visiteret til flexydelse, at leve på 1 indkomst svarende til to gange kontanthjælp er dæleme hårdt og især i julen, ønsker str xl

  • Louise FB

    Den korte er: tid til hygge med børnene og manden min og at juleaften kommer til at blive magisk for både store og små – jeg ønsker mig den fine bluse i str. L

  • Lene

    Jul med mine voksne børn der kommer hjem, samt mine gamle forældre.
    Er jeg heldig at vinde skaldet være str. XL

  • Julie

    Min juledrøm må være, at der på magisk vis ville komme en smart løsning på jul hjemme og sammen med kæresten – uden at man så skulle undvære at være hjemme en anden jul.. Lidt barnlig er man vel 😉
    Jeg bruger str.M

  • Helle

    Min juledrøm må være at give min datter den bedste jul hun kunne ønske sig ❤️
    Og så selvfølgelig at kunne se skøn og dejlig ud i denne sweater i str medium

  • Karina

    Jeg drømmer om at kunne favne min familie og få en dejlig juleaften. Julen i år bliver den første efter jeg mistede min mor – vores super mormor og den er svær! Så min drøm er at jeg kan – eller at vi kan finde den rene glæde frem!!
    – Og str M hvis jeg er så heldig 🙂

  • Maria Seidelin

    Min største drøm er at stå med en positiv graviditetstest efter 3 års kamp <3

    Og ellers bare nyde min skønne familie <3

    Kh Maria Seidelin

  • Pernille Frandsen

    Min jule drøm er at nogle af aftenens minder vil hænge fast. Og jeg kan være tilstede og nyde hele aftenen. Og så er min drøm at alle stopper op og nyder nuet og er gode ved hinanden. Glædelig jul

  • Birna Lambaa

    Min drøm er, at kunne komme hjem til Færøerne til jul, og at være sammen med hele min familie deroppe fra d. 20. decemner og til d. 3. januar, men det forbliver desværre en drøm i år, men håber på, at den går i opfyldelse julen 2014…
    Jeg ville elske at få en i L 🙂