diverse,  Shopping og Inspiration

Kalenderlåge d. 20. december: CLEAN White Woods

CLEAN white Woods
Denne kalendergave ikke bare dufter godt – den dufter fantastisk! Det er CLEAN’s seneste skud på stammen og er en duft med både lethed og dybde på samme tid. Der er ingen tvivl om der er HELE 2 (!) læsere, som bliver umanerlig glade for denne i det nye år og forhåbentlig også får lyst til at udforske CLEAN’s fine univers af lækre dufte senere hen. Det er jo mit eget favorit duftunivers og jeg kan simpelthen slet ikke få nok!

For at vinde, skal du beskrive en oplevelse, hvor en duft spiller en central rolle. Det behøver ikke være en parfume, men kan fx også en oplevelse forbundet med duften af jordbær, sol, efterår eller hvad du nu har med i hukommelsesbagagen 🙂 To vindere, som sagt! Skriv en kommentar inden d. 25. december.

STORT tillykke til Ida og til Sascha, som begge kan dufte af CLEAN i 2014! I har begge modtaget en mail 🙂

Læs også:  Årets julebord

103 Comments

 • Kasper Emil Mikkelsen

  Der er en helt speciel duft. Jeg ved ikke helt hvad det er – men jeg dufter den ind imellem når jeg passerer nogle, som minder mig ufatteligt meget om min mor, sød, lidt krydret og frisk på en og samme tid.

 • Trine Borup

  Snaps! Rød Aalborg! Jeg kan ikke være i lokale med noget som helst der lugter af kommen! Ja, julefrokost der er gået galt. For flere år siden.

 • Sascha

  Jeg elsker duften udenfor når det lige har regnet. Så dufter alt så frisk og rent 🙂

  Jeg duftede for første gang til Clean for nyligt, da jeg stod i lufthavnen på vej hjem. Jeg havde dog brugt alle mine penge på shopping, så måtte lade den stå.

  Så jeg krydser for, at jeg bliver begavet her 🙂

 • Louise Hede

  Duften af vanilje minder mig altid om barndom, og at jeg hjalp min mor i køkkenet. Jeg plejede altid at tage bøtten med vaniljesukker ned og snuse lidt til det, for det var den bedste duft i verden (og er det stadig!)

 • Christina S.T,

  Duften af regn. Det er simpelthen noget af det bedste. At vandråberne forstærker alle de dufte der er omkring en og det hele dufter nyt.

 • louise markussen

  Duften af nyslået græs er for mig den.ultimative sommerduft.
  Og så minder lugten af bål mig altid om de mange spejderture jeg var på som barn og ung, og om teenagekærlighed <3

 • Maja Fuglsang

  Duften af cigarutter minder mig om min morfar 🙂 Det ligger nok i mine minder helt fra da jeg var lille og han stadig røg…

 • Rikke Bisgård Sørensen

  Jeg kan stadigvæk huske duften i min farmors køkken. Det var en blanding af god gammeldaws mad og kaffe 🙂 For mig betød det ren kærlighed og tryghed. Underligt, som en duft kan få en til at mindes.

  Kh Rikke

 • Marie

  Jeg elsker duften af regn på asfalt, når der har været sommertørke om sommeren, duften og lyden giver en en følelse af at du sker der noget nyt
  Mvh

 • Tina Hoffbeck

  God weekend.
  Dejlig kalendergave. Min duft oplevelse er:
  Hver gang jeg dufter frisk brænde fra bål eller brændeovn, så mindes jeg mine afdøde bedsteforældre, som levede i et skovfogedhus i skoven, min farfar var skovfoged. Duften minder mig og familie varme og hygge og nærvær.

  Tina Hoffbeck
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 • Heidi

  Duften af havet, og sommer er slet ikke til at stå for, og roser i haven. Elsker Clean, denne må gerne deltage i min samling :O)

 • Lisa Greve Korsbæk

  Der er mange dufte som giver skønne minder men for tiden er det duften af gran som bringer minder om mange skønne juleaftener.

 • Mette Glerup

  For mig betyder duften af hjem ufattelig meget.. Altså ens eget hjem! Jah, egentlig bare duften af Hjem – mit Hjem <3

 • Bit Eriksen

  Jeg har næsten lige fået min lugtesans tilbage – den forsvinder desværre i længere perioder… Men lige nu er jeg vild med alle dufte – altså næsten alle ;0)

 • Line M.

  Jeg elsker duften af kaffe, særligt friskkværnet kaffe. Det er derfor en helt fantastisk oplevelse for mig at besøge en kaffe-/tebutik.

 • Manja Hansen

  Duften af kaprifolier, minder om ungdommen og sene aftener og tidlige morgener, dug og sol-op/nedgange.

 • Karina

  En rigtig vigtig færdigt for mig er friske blomster! Sætter altid friske blomster på bordene når julen er pakket ned og et nyt år begynder. Blomster – og især blomsterduft bringer for mig håb og forår og lysere dage 🙂

 • Rebecca Line

  Dufte er generelt bare en god ting til at sætte en stemning. For mig er det f.eks. først jul når duften af hjemmebag, clementiner og gran kommer hjem i stuerne.

 • Lene Bringsjord

  duften af al den hjemmebag jeg har været i gang med at lave i december, UHM, og så elsker jeg også duften af havet når jeg går lang vandet i Århus

  Glædelig december,
  smil Lene :0)

 • Kira

  Når man kryber i seng en sommeraften og ens sengetøj er nyvasket og har hængt ude, duften af frisk luft og vaskepulver er noget helt for sig selv 🙂

 • Mette Kristensen

  Duften af nyslået græs efter en omgang sommer regn, får mig til at tænke på min dejlige kæreste

 • Åse Lejbølle

  Duft er en meget vigtig ting, når det handler om, om jeg er tiltrukket af en mand eller ej ;-). Hvis jeg kan byder duften på og fra hans hud, så er der basis for noget. Hvis jeg derimod mærker modstand mod hans duft, så kan han være nok så sød og dejlig – det er bare ikke hul igennem hos mig :-).

  Så dufte betyder meget for mig – og jeg ville elske at få sådan en fantastisk parfumeduft!!

  aaselejboelle@gmail.com

 • maria suzette Vergmann

  Duften af min mand! Elsker hans duft, snakker ikke hans parfume eller lign, men hans duft! 🙂 hvis han ku fås på flaske købte jeg flere liter. Han dufter bare af kærlighed- hvem elsker ikke det 😉

 • Marie-Louise posgaard Larsen

  Julen er jo klart duftenes fest.. Men udover det, så duften af nyslået græs kan give mig helt kriller i maven!

 • Camilla

  Den bedste duft jeg kan beskrive lyder måske mærkelig.Men det er duften af at komme ind i en hal.Det vækker for mig RIGTIG gode minder fra Dengang jeg kunne spille badminton,3 division.Jeg var MEGET FYSISK AKTIV og i dag kan jeg ingenting OVERHOVEDET,da jeg har kroniske smerter KONSTANT. Jeg kan gå en tur og gå til Varmvandstræning og det er jo ikke ligefrem duften af hal. For godt 14 dage siden skulle vi have taget familiefoto til julegave og netop i den hal,min hjemby.Følelserne kom op i mig med det samme.MEGET ambivalent følelse,MEGA nedtrykt over jeg ik kan løbe en tur el dyrke sport mere.Men tænkte med det samme i stedet for,Camilla du kan trods svømme og de mindfulde tanker kom i spil med det samme;)!

 • Berit

  Når jeg køber tomater, dufter jeg altid til dem og vælger dem, der dufter af “sol”. De minder mig om dem, der engang voksede i min mors køkkenhave.

 • lissen andersen

  Hej!! Duften af jul, duften efter et regnskyl på en sommerdag, duften af nyslået græs, duften af ham man elsker, duften af baby, duften af nyvasket sengetøj, duften af nybagte boller…er bare nogle af de dufte jeg holder af, og som har den betydning at noget rart sker…ligesom nogle dufte minder en om noget ikke så rart. Men tror nu mest vi husker de gode og dem vi holder mest af!!! lige kan jeg dufte friskbrygget kaffe og nybagte vaniljekranse!! og måske også duften af held!

 • Karina

  Lidt svært at vælge EN! Men når det nu skal være så var det nyslået græs jeg kom til at tænke på, det leder altid mine tanker tilbage til barndommens mange sommerferier i min onkels sommerhus. Der blev nemlig altid slået græs som noget af det første.

  Og hold da fest en lækker kalender i har fået strikket sammen

 • Anne S

  En helt speciel duft (ikke parfume) som jeg indimellem møder, der minder mig utrolig meget om en barndomsvenindes mor, som fungere for mig som en ekstra mor.. Ser hende ikke mere, men hendes duft var fantastisk og tænker med det samme på hende når jeg på en eller anden måde støder på den.

 • Karina Holse Schrøder

  En duft, må være her op til jul…duften af appelsiner med nelliker i….det er indbegrebet af jul for mig <3

 • Camilla Kruse

  Jeg er typen, som har svært ved at finde dufte, som jeg kan lide, og jeg synes nemt, at parfumeduften kan blive kvalm. Men sådan er det så absolut ikke med CLEAN duftene. Jeg elsker duften af nyslået græs og duften af kirsebærblomster (som minder mig om, at foråret er godt i gang, og at sommeren snart kommer). Men én af de dufte, som jeg særligt forbinder med noget godt, er duften af solcreme. Det minder mig om sol og sommer, men vigtigst af alt, så minder det mig om ferie og afslapning. Her om vinteren forbinder jeg duften af gran og duften som kommer, efter at man har slukket et stearinlys, med hygge og den fantastiske jul. Sidst men ikke mindst, så minder duften af Elizabeth Arden’s Red Door mig om min mor! <3 <3 <3

 • StyleStories

  Oh my, det er svært at svare på. Som hypersensitiv med særdeles skarp næse registrerer jeg dufte konstant! Men jeg kom til at tænke på piberøg, som minder mig om min afdøde far. Den duft støder man ikke på så ofte længere (heldigvis på en måde, for røg er ikke godt).

 • Pia Rotbøl

  Duften af baby, der findes intet bedre i verden, min mindste er 2 år nu, og den største 5,5 år, men deres babyduft kan jeg stadig fremkalde, når jeg tænker på den <3

 • CamillaMBreum

  Jeg elsker at bruge min kærestes hovedpude, når han ikke sover hjemme – den dufter af HAM – kærlighed og tryghed!

 • lovisen

  Havde engang en lærer der havde en aftershave der lugtede rigtig meget af nelliker. Vi gik rigtig meget i byen på det tidspunkt, og når man sad der med tømmermænd, så var nellike lugten slem..

 • Susie R

  Jeg elsker duften udenfor når det LIGE har regnet. Der hvor alting dufter frisk og det føles som om at tavlen er vasket ren og verden er startet på ny. Virkelig den bedste duft overhovedet (dog tæt efterfulgt at nyt træ der lige er blevet fældet, benzin (!), og nyslået græs)

 • Marie

  Jeg elsker hvordan dufte kan minde om personer. Duften af træ minder mig om min far. Duften af nelliker minder mig om min mormor og duften af rent sengetøj minder mig om min farmor<3

 • Ella

  Duften af kanel minder mig om utrolig meget af jul og det er en af mine yndlings dufte som jeg bruger i madlavning året rundt!

 • Anja Vind

  Dugten af Hong Kong… Har boet der år tilbage, og nu når jeg kommer tilbage og går ud af lufthavnen er der den her helt specielle duft af Hong Kong.

  Det samme er når jeg lander i Billund. Den der duft af DANMARK, frisk luft og måske lidt frost er fantastisk efter en rejse.

 • Maria Seidelin

  Den bedste duft for mig er bestemt efter en dag i solen på stranden hvor vi har været ude at bade mange gange – den duft af salt, sol og solcreme i kombi dufter skøøøønt og sundt <3 Elsker det <3

  Kh Maria Seidelin

 • Baysen

  Jeg elsker duften af regn om sommeren – det dufter sådan af sommer, selvom det jo egentlig bare er den våde asfalt, man kan dufte. Men det siger vi ikke til nogen 😉

 • linda R

  Duften af min mormors bryggers. Det er både duften af tryghed og af eventyr og spænding Elsker når noget minder mig om den duft!

 • Lene a

  Elsker min nybrygget kaffe – og duften i hele køkkenet..
  Og i denne skønne juletid, duften af nybagte småkager 😉

 • Trine

  Jeg elsker duften af nyslået græs – den minder mig om sommer og bare tæer og lykke<3
  Kh Trine (Trinestevn (a) yahoo . dk)

 • Janni K.d.N.

  Jeg forbinder duften af jordbær med mine naboer samt sol og sommer! Mine naboer solgte en gang verdens bedste jordbær, og derfor forbinder jeg jordbær med dem. <3

 • Mai Odgaard Petersen

  Mm. Duften hjemme ved min bedstemor. Den er helt særlig. Den dag, jeg aldrig skal dufte den duft igen, blir væmmelig. Den findes ingen andre steder. Det er noget mærkeligt noget, sådan noget.

  Glædelig 1. juledag!
  kh Mai / maiodgaard@gmail.com

 • Bolize

  Duften af nyvasket tøj, der lige er hentet ned fra tørresnoren i det milde forårsvejr med lette briser. Ahhhh – måske derfor er jeg vil med CLEAN’s Warm Cotton? Kunne være fantastisk at få en konkurrent til favoritduften, for jeg synes stort set alle CLEAN’s dufte er skøne, skønne, skønne ♥

 • Maria Lund

  Duften af nyslået græs.. ELSKER de første ture ud i haven om foråret. Det at sætte sig i liggestolen, nyde de første solstråler i ansigtet og nyde duften af forår og nyslået græs. Lige nu er der alt for lang tid tid forår 🙂

 • Trine

  Duften af regn om sommeren minder mig om da jeg var barn og havde vandkamp med de andre børn i gården i regnvejr.

 • Mette Richter

  Dufte er en del af ens minder. Og det sker jævnligt at man dufter noget, som bringer gode såvel som mindre gode minder frem.
  Det er altid sjovt, når man kan dufte noget fra ens ungdom eller gamle veninder eller fyre man var vild med. Min ynglingsduft må være duften af mine unger, (når de er nyvaskede vel og mærke)!

 • Jytte Takahashi

  Jeg bliver glad hver gang jeg møder lugten af TJÆRE 😉 som minder mig om solrige barndomsdage ved strand og end hvor de nytjærede fiskegarn tørrede i solen– dog håber jeg ikke at din gevinst dufter af tjære <3

 • Maria Elmelund

  Jeg synes duften af neglelak er fantastisk! Det ville bare ikke være det samme når man lægger neglelak hvis der ikke var den dejlige hørm 😉

 • Camilla

  Dufte spiller en stor rolle i mange af mine bedste minder.
  Duften af varme mår man lander i udlandet, duften da mine børn var nyfødte, min kæreste, blomster og ikke mindst mine favorit parfumer.

 • Rikke FM

  Jeg er ikke en lugte husker, jeg husker ansigter og bevægelser, men lugten af en ny bil glemmer man ikke også er det selvfølgelig lugten ad en lække lille nyfødt baby, den glemmer jeg aldrig.

 • Anette Sidor

  ok, for mig er den mest vidunderlige duft oplevelse vendt lidt på hovedet. Jeg læste for et par år siden en bog, som i den grad beskrev alt så malende, så fantastisk, at jeg sad og havde den mest vanvittige oplevelse af at være i de områder. Jeg kunne lugte sommeren i Normandiet, jeg har aldrig været der, men det var overvældende

 • Coralie Jensen

  Klart duften af min violin. Ved godt det lyder mærkelig, men den har en helt speciel duft. I det hele taget ældre musikinstrumenter af træ. Der er et eller andet unikt ved dem.
  Glædelig jul og godt nytår!! 😀

 • lissen andersen

  Når knopperne på grenene dukker frem, når det pipler frem med små skud og blomster, når man pludselig tager frakken af, fordi solens varme pudselig kan mærkes, når ens kæreste pludselig får hjertet til at bake på en ny måde!!!!