diverse,  Shopping og Inspiration

Bose lydkup i Fona

BOSE sound portable

Den enes død, er den andens brød … Jeg var rigtig ked af at høre at FONA ikke længere skulle eksistere – jeg har haft nogle virkelig gode oplevelser som teen især i lige præcis den butik. Når man skulle have fingre i den seneste single eller LP (yes, så gammel er jeg …. ha ha …) eller når man skulle sukke lidt efter ham der den nye elev, som var startet (endnu mere ha ha 😀 ). Godt gemt bag kaffemaskiner og deslige hang “man” ud i lidt for lang tid i den lokale FONA. I spy.
Nå, men der er jo løbet en del vand under den bro – LP’er er long gone og betragtes nu som retro, eleverne er der stadig, men nu er det indimellem nogen jeg selv har haft i skolen og ja … selv om jeg er ret vild med musik og lyd, så har jeg ikke ret meget forstand på det og har mest bare syntes det var hundedyrt at købe en højtaler fx. Indtil i torsdag, hvor min søde kollega fortalte mig om lukningerne og at der var gang i de helt vilde procenter. 40% i denne uge og mere i næste og i næste.
Jeg har rigtig længe gerne sukket efter en god højtaler, som både kunne kobles til wifi og bluetooth og tog chancen efter arbejde i mandags. Tænkte at der sikkert var ryddet helt og aldeles for de gode ting og det var næsten også sandheden. Masser af kaffemaskiner, som jeg engang gemte mig bag, men ikke helt så mange højtalere …. parret før mig stod længe ved den absolut sidste Bose-højtaler med rigtig god lyd og ævede og vævede om de skulle købe den. I mit stille sind krydsede jeg alt for at de ville gå videre. Og det gjorde de. Udsalgsfeberen ramte mig og med lidt for skinger stemme fik jeg gjort opmærksom på mig selv overfor en fona-mand …. JEG tager den! 😀 Og således har jeg nu endelig en fantastisk lydkilde i min stue. Gulvet vibrerer, når bassen slår igennem og livet er bare lidt lettere. Jubiiii er simpelthen så glad for den. Nedsat fra 3300 til 1900. Haps. Bagsiden af medaljen …. hvor skal den stå ….pæn er den ikke …. men den er da i det mindste sort og blender nogenlunde ind. Vi får se, hvor den ender.

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

Har I gjort jer nogle FONA-kup?