diverse

Du tror det er løgn …..


…. men jeg er her stadig!
Gud, hvor har jeg dog glædet mig til at skulle skrive dette indlæg. Jeg har været væk længe. Alt for længe, men det har været nødvendigt. I det store hele, så har jeg egentlig aldrig forladt bloggen – eller jer – men den der rusketur, som livet gav mig, gjorde bare at jeg på mere end en måde har haft brug for at finde ud af, hvilke retninger mit liv skulle tage. Og dermed også, hvilken slags indhold (-og i hvilket omfang), som jeg fremadrettet ønsker her.

Altså, nu er det ikke fordi jeg har siddet i sofaen siden jul og tænk mig halvt ihjel. Tværtimod, så har jeg haft så meget at se til, at jeg indimellem har været temmelig forpustet. Jeg har været med til at sætte spændende projekter i søen på arbejdet, jeg har stadig gang i Black Swan, jeg læser arabisk på universitetet og selvfølgelig er jeg også mor, kæreste, veninde og kollega …. og nå ja, blogger 😀

Jeg glæder mig til at blogge et par gange om ugen. Der skal gang i skriverierne igen og jeg glæder mig til at tage emner op, som ikke nødvendigvis kun handler om mode og skønhed. Der er ting som privatøkonomi, studietur til Jordan, status på krop og sjæl og meget mere på listen, så jeg håber at du stadig har lyst til at kigge forbi når der er nyt. Jeg ved at mange efterhånden læser med på diverse smart devices, men jeg håber alligevel at der stadig er lyst til at skrive lidt kommentarer. Det er noget af det jeg elsker allermest ved det her medie … kontakten til jer på den anden side.
Jeg har desuden ændret lidt på layoutet. Synes jeg gerne ville have noget endnu mere simpelt og jeg tror muligvis det her er noget af det simpleste jeg kan, for der skal…. SKAL …. være noget lyserødt og helst også nogle blomster, ha ha 🙂 Håber det går og hvis I har problemer med et eller andet her på siden, så sig lige til.

Læs også:  Blomster - når den gode følelse ringer på døren

Så for nu, vil jeg blot ønske jer alle en dejlig fortsat påske … nyd den sidste tid inden arbejdet igen går løs på tirsdag.
Her på bloggen kan du se frem til at kunne deltage i en skøn konkurrence om noget der er noget så brugbart lige nu, hvor det der forår er en anelse køligt 😉

Ses! 🙂

21 Comments