diverse

Eksklusivt ekstra gavekort til Zenji!

I ved jeg skiftede teleselskab til Zenji for lidt tid siden og jeg har været en happy camper for det! Den naturlige skepsis, når man nu har haft den samme leverandør i mange år, var der selvfølgelig, men jeg har udelukkende haft positive oplevelser … og samtidig bare set på, at der blev tilført points til min konto, som jeg kunne veksle til gavekort. Har lige vekslet til Bahne, for har set nogle fine interiørting, som jeg meget gerne vil have. Woop! 🙂

Jeg har, i forbindelse med mit samarbejde med Zenji, mulighed for at give de hurtige et gavekort på 200 kr. til Ezzence, som forhandler beauty og parfume fra de fedeste mærker. Brug koden “Malsen”, når du signer up lige her og så får du gavekortet, når alt er på plads! Men der er ikke ubegrænsede gavekort, så tøv ikke for længe med at skifte. Det gør du lige her.
Hvis du stadig er lidt bob-bob … så se mere om, hvad du får her, hvilke firmaer du kan veksle points til her og slutteligt vil jeg anbefale at læse kommentarsporet på det her indlæg og på denne FB-status.

PS: det er fedt at der er kommet 4G på også … så kører det hele speedy! 🙂

zenji ezzence

Billede fra Ezzence

Læs også:  Tid til de små overraskelser
%d bloggers like this: