diverse,  Min stil,  Shopping og Inspiration

Leo i solnedgangen

facebookDSC_0316

 

Nogle gange løber tiden fra mig og så glemmer jeg at skrive færdig på de indlæg, som jeg for længe siden har planlagt. Sådan gik det bl.a. med dette outfit, som er fra den her dag, hvor vejret var næsten sommerligt i Refsnæs. Den himmelske solnedgang, som i modlys gjorde hvide svaner sorte, blev næsten symbolsk, da jeg den dag faktisk kun havde sorte svanefjer på. I overført betydning, naturligvis, for toppen er ganske leo og en af mine hygge-favoritter fra denne sæson, som sagtens kan opgraderes lidt med en nederdel og lidt højde på skoene 😉
Selv om billederne er en lille smule uskarpe, så synes jeg stadig at lyset og farverne er fantastiske – de er nemlig slet ikke redigeret overhovedet, så dette var som de så ud. Vildt ikke 🙂

I morges slog det mig, at jeg faktisk har ferie, når jeg går hjem i morgen. Det bliver mere end almindelig godt – jeg trænger. Kan mærke at kroppen er begyndt at sparke lidt fra sig ovenpå de sidste par ugers temmelig pressede program, men inden ferien åbner sine arme og tager imod mig, så skal denne herlige torsdag i godt selskab af snart tidligere 9. klasser, samt en fredag med afsked for vores vellidte skoleleder lige “overstås” og mon ikke det er lige til at klare 😉 Hav en skøn dag, I søde mennesker! Pas på jer 🙂

 

blogDSC_0308 blogDSC_0310

Læs også:  En omfattende oprydning er i gang

5 Comments