diverse

Drik Nescafé Dolce Gusto med rabat

Nescafe dolce gusto Circolo
Nescafé Dolce Gusto Circolo og min yndlingsdrik Caramel Latte Machiato

Jeg kan godt lige nævne det igen, men jeg tror det er overflødigt; især hvis I følger med på instagram: Her på denne blog bor en kaffetønde. Af den helt ægte slags. At skulle undvære kaffe en hel dag, ville være på kanten af tortur og derfor er jeg faktisk ret “sippet” med min kaffe. Gider kun kaffe, som smager godt – basta.
Min yndlingsdrik er latte, men jeg må også indrømme, at jeg er begyndt at benytte med at letvægtsudgaven. Også når jeg er på café. Let- og sødmælk er mums, men med 2-6 latter om dagen, så dur det altså ikke. Heldigvis har Nescafé Dolce Gusto også sådan en slambert, hvor der er sparet på den fede mælk uden at gå synderligt på kompromis med smagen.
Når jeg så en gang i mellem giver den gas, så får den også på alle tangenter med en karameludgave, ha ha 😀 Uha uha, det er godt!! Er næsten lige så stor karamelfan, som kaffefan.

Egentlig skulle det her indlæg slet ikke handle om mine kaffevaner; det skulle faktisk handle om jeres. For hvis I også har lyst til at anskaffe jer en lækker maskine til at hjælpe med kaffebrygningen og som kan gøre te-, kakao- og kaffedrikkere lidt gladere, så kan I faktisk spare 250 kr. på en Nescafé Dolce Gusto maskine ved at bruge min rabatkode: RPE73EW3KWTL Den gælder indtil d. 30. maj! Udvalget af maskiner finder I lige her.

Hvis I vil have lidt anbefalinger med på vejen, så købte jeg i sin tid selv en Melody, hvor man doserer manuelt. Den fungerede så flot og fint med den store fordel at vandtanken er ret rummelig og man derfor ikke skal fylder på hele tiden. Lige for tiden har jeg lånt en Circolo til test og den er automatisk, så der skal jeg bare trykke på en knap, så doserer den selv vandet (med mulighed for at justere, hvis man ikke er enig i styrken). Den er VILDT sej og super pæn også synes jeg, men den fylder lidt, hvilket jeg har plads til, men i en lille lejlighed er det måske ikke lige den man skal gå efter. Det kunne nærmere være Piccolo eller en MiniMe (vildt cool design) som en af mine veninder har og som fylder minimalt. Og stadig er selvdoserende. Der findes selvfølgelig også andre slags, som I kan se igennem på webshoppen. Jeg er stor fan af de forskellige drikvarianter, så kan kun anbefale at prøve det af – espressoen skal man faktisk heller ikke kimse ad 😉 Super morgen-kick!

Læs også:  Rene og blide farver fra Liewood skaber ro

Håber det er en rabatkode I kan bruge og I er hjertens velkomne til at dele den med venner og bekendte, som også kan bruge koden. Evt. klik på det lille facebook-ikon under indlægget, så deler I det nemlig der 🙂
Happy coffee machine shopping og god tirsdag til jer alle.

 

2 Comments

  • Bolize

    Åh jeg er vild med min Melody, men den du har på prøve er så flot ♥ Den burde jeg nok overveje … fristende … kunne være dejligt, hvis der også kom rabat på kapsler en dag …

  • Lullumut

    Orv, hvilke kapsler er det med mælk, for den ikke er så fed? 🙂 Jeg er en sukkergris, og lige for tiden er min favorit altså Vanilla Machiato 🙂