diverse,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Rummelig nOva taske til en lang mandag ude

nova alicia bag

En gammel uge, som var helt fantastisk er slut og en ny er startet. Der er mange ting fra den forgangne, som jeg vil dele med jer – bl.a. var jeg til en utrolig lærerig workshop i går hos de dejlige damer Julia og Sine. Om blogging, tekstforfatteri og meget mere. Super fed dag med en håndfuld skønne medbloggere!
De indholdsrige uger fortsætter, for i dag har jeg været tidligt oppe for at kunne nå at være klar til at kunne sidde i toget mod København kl. 08.00. Det bliver en ufattelig spændende dag, for jeg skal (tror jeg nævnede det i et andet indlæg) være med i en reklamefilm for Surface Pro. Er seriøst hundeangst for ikke at kunne finde ud af det der med kameraer, ikke at gøre det godt nok osv, for der er trods alt forskel på et stationært et af slagsen og så sådan et filmkamera. Hvordan bærer man sig ad? Skal man hele tiden smile? Ligner man en frø, når man bliver filmet eller måske en virkelig akavet alt for lang starut som griner fjoget? Har man mon valgt det rigtige tøj? Hvordan opfører man sig på en skuespillercafe? Møder man så automatisk Nikolaj Coster-Waldau (please, svar ja …. eller, vent lidt …. nej, for det ville jeg slet ikke kunne kapere)? Uha, spørgsmålene er mange – godt man ikke skal den slags hele tiden, ha ha 🙂 Heldigvis er det nogle virkelig søde og sjove mennesker som står for projektet, så mon ikke de guider den her newbie i de rigtige retninger. Det er jeg ret sikker på og forhåbentlig fortager sommerfuglene sig lidt op ad dagen, men I må alligevel gerne sende mig lidt krydsede fingre – dem ville jeg være svært glad for.

Læs også:  Sommeren der gik

Senere bliver jeg samlet op af sødeste Amira og så går turen til Kolding … hjem til modersvanerne 🙂 Vi er et par stykker som skal hygge med at snakke om tøj, samt have lidt at spise. Egentlig er det da den perfekte måde at slutte en dejlig travl og lang mandag af på. Spot on. Lækkert tøj og mad. Dobbelt-win! Når jeg engang lander hjemme på matriklen, så er jeg med garanti en sæk sommerfugle i maven fattigere og en masse oplevelser rigere. Håber at have tid til at instagramme lidt indimellem, så find mig endelig derinde også (@malsen).

Til at have alt mit habbengut har jeg denne fine mulepose “Alicia” med mig, som jeg har fået fingre i. Den er fra smækre nOva, som I ved jeg generelt er fan af og er i det blødeste perforerede skind. Det gode ved den, udover at den er sindssygt rummelig, er, at den har dobbelthanke – eller nærmere to længder hanke, så man både kan have den cross-body når man fx cykler eller skal have begge hænder fri til at holde hånd med kæreste og barn på samme tid, men også over armen, hvor den bliver lidt mere city-chic og klassisk. Fås bl.a. her.

8 Comments

 • Sascha

  Hold da op, det lyder til at du får en begivenhedsrig dag.

  Held og lykke med det 🙂

 • Bolize

  Jeg har x’et og x’et og ved at du har filmet med hele filmholdet 😉 haha – det er sikkert et mega flot resultatet – spændt på at se det. Og så håber jeg både Nikolai, Mikkelsen o.s.v. var enormt søde *GGG* ….

 • Lullumut

  Tak for i går, det var bare en super dag 🙂 Jeg er helt kulret oppe i hovedet 😉
  Havde du ikke tasken med i går? Jeg kiggede på den flere gange, men fik aldrig sagt noget. Der skete jo noget hele tiden. Den er alt alt for lækker.
  Håber i øvrigt det er gået super med den reklamefilm. Du er jo et multi talent, så det er nok gået godt 🙂

  • malsen

   I lige måde 🙂 Det var en skøn dag!
   Jo det havde jeg nemlig – godt husket .. den er så skøn og blød.

   Det gik helt fantastisk med filmen … vild oplevelse 🙂 Og hvor er det sødt sagt, tusind tak <3