diverse

Velkommen 2015 – farvel til det gamle år

blogbillede-2Årets sidste dag. I morgen ændres 14 til 15 og vi er erfaringsmæssigt og aldersmæssigt blevet et år ældre. Forhåbentlig har I, ligesom jeg, haft både udfordringer og successer, som vi kan tage med os videre i livet.
For bloggens vedkommende har det også været et spændende år – havde man spurgt mig for 6 år siden om jeg stadig ville være blogger i 2015, så tror jeg, at jeg ville have rystet på hovedet, men det er nu en så integreret del af min hverdag, at jeg savner den og jer, hvis jeg har haft et par dage uden mine online skriverier. Så jeg klør på. Omend det bliver i en ændret form, som jeg vist også har varskoet lidt om tidligere. Inden jeg siger mere om det, så tager vi en tur gennem 2014.

Bloggen flyttede for første gang i sin levetid i et blogfællesskab. Jeg rykkede ind på Looklab i januar og da platformen blev overtaget af Bloggers Delight i september, tror jeg det var, rykkede jeg jo sådan set fællesskab igen, dog med samme blogplatform.
I marts kunne jeg fejre min 40-års fødselsdag – noget jeg havde frygtet længe op til. Jeg syntes tidligere det var en skræmmende alder, men jeg har det faktisk rigtig godt med det nu og jeg kan mærke nogle positive ændringer i forhold til den måde jeg lever på. Det vil jeg også fortælle mere om på et andet tidspunkt.
Jeg havde en fantastisk weekend på Skarrildhus med mine kolleger, hvor vi klædte os på til Folkeskolereformen (og fotograferede outfits) – noget som i høj grad er med til at præge nye beslutninger ift bloggens eksistens. Folkeskolereformen trådte i kraft i august 2014 og er fantastisk på mange måder. Det er loven om lærernes arbejdstidsaftale til gengæld ikke.
Der var også mulighed for at udvikle på egne tekstforfatteriegenskaber, da jeg sammen med nogle andre bloggere, var på kursus hos Julia Lahme og Sine Gerstenberg i april. Det var på mange måder et rigtig lærerigt kursus, som jeg stadig bruger dele af, når jeg skriver.

Læs også:  En omfattende oprydning er i gang

Maj blev temmelig grænseoverskridende eftersom jeg blev ret offentlig i forbindelse med at jeg lavede en reklamefilm sammen med Microsoft og deres Surface produkt. Vildt spændende og meget nervepirrende. Sikke en mulighed og ære at blive valgt til det.

I juni blev det til en skøn tur til London sammen med BLACK SWAN og især Amira, som jeg fulgtes med fra København – det var starten på lidt mere end et godt kollegaskab og resten af året har budt på mange grinere med hende især på messenger. Vi havde en fest med Personal Shopping i Topshop! Ha ha 🙂
Kort efter tog vi afsted på en fantastisk ferie i Bulgarien, som jeg slet ingen forventninger havde til. Vi var så begejstrede, at vi med stor sandsynlighed tager afsted igen til sommer.

I juli klippede jeg mit lange hår af – noget jeg skifter imellem at være glad for og fortryde. Jeg klippede det så faktisk endnu kortere i september.

Så kom reformen og så er det som om der ikke rigtig sker mere i mit år udover arbejde 😀 Ej, det passer ikke helt, for jeg blev meget overrasket og glad da Pandora inviterede på en pressetur til London i september. Et par søde kolleger dækkede mig ind skemamæssigt, så jeg kunne tage afsted.
September blev også måneden , hvor jeg opfriskede min tørklæde-tutorial, så flere af jer kan få inspiration til at bruge tørklæderne bedre.

Oktober kom og jeg stylede en masse forskellige looks for Pandora, hvor jeg brugte udvalgte ringe. Det var en smuk leg at være en del af – når man elsker smykker og er vild med Pandora, så er det lissom win-win 😉

IMG_5432

Senere i november blev jeg veninder med Louise – en rap lille sort sag 😉 Uha, hende er jeg glad for. December bød på juleevent hos Louis Vuitton og jeg havde noget med hjem, som jeg faktisk endnu ikke har vist. Det har jeg glemt! Sorry!
Ligeledes blev der i december købt smukt kalenderlys og pyntet med kobberdetaljer, gået tur ved Gisselfeldt i den nyfaldne sne, jeg hintede om et meget spændende samarbejde med DEA KUDIBAL og nogle søde kager, som jeg snart …. meget snart …. kan fortælle mere om. Det bliver rart, for jeg er lige ved at sprænges af lige dele excitement og stolthed.

Læs også:  Rene og blide farver fra Liewood skaber ro

Der har selvfølgelig også været en masse outfits, nye køb og andre ting på bloggen, men dem tager vi et re-run på i starten af januar, hvor jeg altid plejer at gøre lidt status over den slags.

Sidst men ikke mindst, så flytter bloggen tilbage på sit eget domæne www.malsen.dk. Jeg rykker tilbage til bare at være mig selv og det handler på ingen måde om utilfredshed med fællesskaberne. Der er mange fede ting ved at være hos Bloggers Delight, men mit liv former sig anderledes nu og det er også med til at bøje bloggen. Når jeg er rykket og alt er på plads, så har jeg et indlæg parat til jer med et større indblik i mine tanker – der er både hudløs ærlighed om bloggerverdenen, om mit eget ståsted, fremgang/ tilbagegang osv. og noget om nogle valg, som er nødvendige at træffe. Da flytning mm skal foregå over nytår, vil jeg foreslå, at I ændrer jeres bogmærke til www.malsen.dk med det samme, da I så burde komme det rigtige sted hen … hvornår jeg præcis er helt væk fra Looklab afhænger nemlig lidt af teknikken og om det hele går smooth 🙂

RIGTIG godt nytår til jer alle – TUSIND tak fordi I er her og gør mit lille webhjem rart at være i. I er de bedste og har meget mere værdi end I nogensinde kan forestille jer.

KNUS til jer alle

Marlene

18 Comments