diverse,  Shopping og Inspiration

Kalenderlåge d. 22. december: Rabinovich Urban Snake Collier

rabinovich
UH! I dag er smykkedag – uovertrufne danske Rabinovich gemmer sig bag dagens kalenderlåge og det er jeg så glad for. Jeg har før skrevet om mærket og den energi og kant som det har. Smykkerne har særpræg og eksklusiviteten smelter sammen med håndværket, som udmønter sig i kollektioner, som ikke findes magen til hos nogen andre. Prisniveauet er stadig til at betale, hvilket gør det endnu mere attraktivt i mine øjne.
Rabinovich sætter denne smukke og enkle Urban Snake halskæde på højkant. Halskæden er i oxyderet sterlingsølv og kæden måler 60 cm. Den er simpelthen perfekt – både til bar hud i en dyb udskæring, men også som en detalje på en simpelt tee … fx i et all-black outfit, som bare behøver en lille smule ekstra.

For at vinde den smukke slange, skal du meget gerne like Rabinovich på Facebook og derudover skal du følge bloggen her på Bloglovin’. Kommentaren i dag skal handle om smykker naturligvis og vi vil gerne høre, hvordan du ser dig selv bruge slangen her bedst muligt. Sørg for at deltage senest d. 27. december, hvorefter vi hurtigst muligt finder en vinder.

Stort tillykke til Lise, som vandt den smukke halskæde! Du har fået en mail 🙂 Og tak for alle de fine stylingsforslag …. det var svært at vælge.

Læs også:  Man siger vel ikke nej tak til at få penge tilbage på de webshops hvor man alligevel handler?

38 Comments

 • Kira

  Jeg ville enten bruge denne super fine men stadigvæk rå halskæde til en strik med v-hals, fordi jeg syntes at denne længde halskæde komplimenterer v-hals på en virkelig fin måde. Ellers ville jeg bruge den til en enkel sort kjole for at give outfittet kant og attitude! Jeg kunne blive ved og ved, fordi jeg syntes at denne halskæde er så anvendelig og kan gå med ALT!

  Krydser fingre!

 • Signe Sahlgreen

  Vil sætte halskæden til et sort outfit med nogle læder detaljer 🙂 og et par farverige sneakers..

 • Maria Ørum

  Vil bruge den både til hverdag og fest, kunne være fed til et par skinny jeans og en oversize bluse.
  Men kunne også være flot til en flot klassisk kjole

 • Lisa Greve Korsbæk

  Fed halskæde som jeg vil bruge til coated sorte Message bukser sammen med en tynd cremefarvet skjorte og min nye pu-jakke med bikerdetaljer.
  Håber at jeg er den heldige.

 • hellep

  designer remix læderbukser/dem med elastik i taljen..så julemiddagen ikke ødelægger outfittet…..den nye Inwear skjorte og og mine snake højhælede….den ville passe perfekt……….;-))

 • lissen andersen

  Hej!! den er så fed, at det ville blive et smykke, jeg kunne have på både til hverdag og fest. Men jeg har en lidt lang sort skjorte, som ville være et godt udgangspunkt, for det er et smykke som kunne ses!!

 • maria Suzette teori

  Jeg ville bruge den til et af mine yndlingssæt- sorte slim jeans, cool tynd bluse med lidt længde bagpå og et par stilletter, dén halskæde ville gøre så meget lækkert ved det sæt 🙂

 • Lene Bringsjord

  Har en skøn kjole fra Saint Tropez i grå som vil passe perfekt til kjolen, så flot, og et par enkle øreringe der matcher den cool slange.

  Glædelig 4. advent
  smil Lene.

 • Birna Lambaa

  Den ville jeg bruge til alt!
  Både hverdag og fest! Fine kjoler til jul, indkøb til nytåret og nytårsfesten med tøserne 🙂

 • Kristina K

  Jeg vil bry=uge den både til hverdag og fest. F.eks til fine kjole og stiletter eller til chunky strik, lædernederdel og bikerstøvler.

 • Jane Rønsted Tvede

  vil bruge dem sammen med min nye kjole og et par stilletter på med lidt bling på <3 det vil se godt ud og ønsker dig glædelig jul <3

 • Jytte Takahashi

  Den er så smuk og unik at jeg vil bruge den HVER dag– den passer til alt det tøj jeg har <3

 • Mette Karlsson

  Halskæden kan bruges til hverdag og fest. Jeg ville bruge den i begge tilfælde. Et design der går til stort set alt, er lige min stil … den er cool til det rå outfit, elegant og smuk til party outfittet og skøn til hverdagsoutfittet.

 • Marlene Høj

  Jeg vil bruge den til hverdag sammen med en flot udskæring, så den rigtig kommer til sin ret – For smuk er den!

 • Monica Figgé Jensen

  Hvor er den fed 🙂 Jeg er vild med slange halskæder og det er sikkert fordi, at vi har en del levende slanger herhjemme 😉

  Jeg ville bruge den på alle toppe og trøjer med v-hals, alt fra en simpel sort top til en lækker strik, men også på nedringede kjoler eller kjoler med v-hals. Den vil være flot at bruge både til hverdag og til fest.

  Den må MEGET gerne komme under mit juletræ i morgen 😀

 • Helle Rick

  Utrolig smuk slange. Den vil jeg bruge til fest og dagligt. Den skal ses. Til dagligt enten sammen med mine skjorter og jeans, eller til fest i den lille korte eller den lange kjole.
  Glædelig jul <3

 • Maria Seidelin

  Den vil passe perfekt til mit “Rock-look” – med de stramme sorte jeans, sorte pumps og den sorte oversize t-shirt med print! Det ville være prikken over i’et med den slange <3
  Smookey eyes og pjusket lokker!
  Kh Maria Seidelin

 • Berit

  Jeg bruger ikke selv halskæder, men ville give slangehalskæden til min bedste veninde, som jeg er sikker på vil kunne lide den. 🙂

 • Gitte Seloy

  Sort top, kjole eller tunika… alt med høj halsudskæring & uden detaljer på fronten. For så kommer slangen perfekt til sin (smukke) ret. 🙂

 • Camilla Thisted-Widtfeldt

  Ih den er fed.. Jeg vil bruge slangen året rundt og sammen med en sort jerseykjole jeg har fra Carmakoma,.Den er 3 år gammel med rund hals,men det er altid den jeg ender i når vi skal i byen for den er SÅ skøn at have på. Derudover vil jeg finde en strømpebuks med lidt mønster i.Jeg synes det er vigtigt at have noget tøj på som ikke tiltrækker opmærksomhed,dvs ingen sprallet farver,eller skarpe snit.Det skal være plain,så man netop lægger mærke til det flotte smykke,først strømperne,blikket kører opad og ender ved slangen da tøjet ik skal tiltrække opmærksomhed. Det ER smykket DET HANDLER om. DVS håret skal heller ikke være sat på vilde måder for så fanger blikket som det sidste igen håret og det skal være SMYKKET:-)

 • Lise/walkinrunout

  Wauw den er flot …
  Jeg kunne se den i et sommeroutfit… slidte jeansshorts, en hvid top, sandaler og håret samlet skødesløst… så vil slangekæden virkelig være i centrum 🙂

 • Waldemor

  Jamen den kan bruges til det hele jo.
  Men ville bla. Bruge den til min elskede buksedragt fra Moss Copenhagen 🙂

 • Anette Sidor

  Uh, den ville jeg bruge sammen med min nye superfine blondeskjorte – Det ville være så meget klasse.

 • Camilla K. Olesen

  Jeg er vild med slangens rå og feminine look på en og samme tid.
  Jeg vil af selv samme årsag forsætte stilen i mit outfit. Jeg ville enten kombinere den med ankelstøvler, chunky leggins, en højtaljet sort nederdel, og en løs hvid T-shirt/top eller med stiletter, mine læderbukser og blondetrøje i midnatsblå – den blå farve vil stå fantastisk til snake halskæden, som så virkelig kan være fokus! 😉

 • Katrine K

  Jeg vile bruge den med en flot kjole, når jeg skal til min venindes fødselsdag midt i januar 🙂