diverse,  Mad og opskrifter,  Min stil

Undskyld, men har vi ikke mødt hinanden før?

Absentia fra webhjemmet i en længere periode og af større eller mindre frivillig karakter, gør det altid svært at skrive det første indlæg ….. hey jeg er tilbage. For jeg var jo aldrig helt væk og vi aftalte for længe siden, at det der med at forsøge at genopfinde blogmediet som det var for 6-7 år siden ligesom på ingen måde hverken passede jer eller mig. Nej, her tjekker vi ind, når vi har tid, lyst og et par minutter i overskud. Forhåbentlig synes I stadig det er hyggeligt at jeg skriver her også sideløbende med at jeg forsøger at holde mig selv lidt til ilden på instagram.
Der er ingen tvivl om, at det at skrive mere og længere tekster er dejligt. Det kan insta ikke på samme måde – i mine øjne. Men måske synes I noget andet?

Hvis I dog alligevel har fulgt med på insta eller facebooksiden, så kender I så udmærket grunden til at jeg ikke har haft tid til at skrive herinde. Skolen. Jeg har puklet med eksamener og er endelig færdig. Nu nyder jeg at der er så utrolig kort tid til sommerferien (som jeg på ingen måde har styr på endnu, men det har egentlig også sin charme – det kommer nok). Jeg nyder at være spontan og det har jeg ikke haft så gode muligheder for de sidste par måneder, så egentlig passer det mig helt fint, at sommeren kommer sådan lidt ad hoc.

Kjoler i kufferten

I hvert fald har jeg næsten kufferten pakket. Ca. 10 kjoler og nogle sandaler kan vel gøre det ha ha ….. kjoler er jo verdens letteste beklædningsgenstand. Viser min beholdning frem på insta her en af dagene, så følg endelig med.
Og ellers, så vil jeg anbefale at I kaster jer over den her læskende herlighed i morgen og onsdag, hvor prognoserne lover helt urimelige gode varmegrader. Velbekomme  og dejligt at skrive igen 🙂

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

 


//Jeg har bukser (style: Coco) fra Kudibal på, denimjakke fra H&M, taske fra Louis Vuitton og sandaler fra Shangies //