diverse,  Shopping og Inspiration

4 stilsikre hit til den sorte garderobe

Sort er det nye sort? Mnjaaa, men det er i hvert fald et faktum, at jeg personligt aldrig bliver træt af sort – specielt, hvis det er tilført en lille detalje, et lækkert materialemiks eller har en delikat struktur. Der er styles i min egen garderobe, som har mange år på bagen og deres fællestræk er, at de alle er sorte. Go figure … 😉
Det passer mig ikke helt (går stadig og krydser fingre for en omgang lun Indian summer), men jeg må jo erkende, når jeg ser på kalenderen at efteråret nærmer sig. Optimisten i mig tænker straks, at det jo så er den helt store kjolesæson! I hvert fald i de kredse jeg kommer. Nuvel – der har da været et par sommerfester, men ikke sådan det helt vilde, vel? Næ, her i mit liv er det efterår og vinter, som har langt de fleste fester, frokoster, fødselsdage og hvad har vi. Af samme årsag kigger jeg selvfølgelig, allerede nu, lidt på gode garderobeforsyninger, som ikke vælter budgettet helt omkuld. Der er pt fire ønsker i min bog, som jeg gerne vil dele med, for mon ikke der er nogle af jer, som også skal ud og hitte en ny lbd 😉
[info om de enkelte styles under collagen]

Black 2014 AW

1. Den smukke sorte kjole med blondeindsats er et sikkert musthave! Jeg er V I L D med den lange blonde vinkel på ryggen og at lynlåsen markerer rygraden. Super symmetri! Derudover vejer resten af snittet kjolen ned, så den ikke bliver alt for fancy-pancy og dermed sagtens kan bruges til hverdag også med et par rå ankelstøvler og tætte strømper. Kjolen er fra Black Swans kommende kollektion og kommer til at koste 690 kr.
(nederst i indlægget kan du læse mere om, hvordan du får fat i den)

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

2. Nok den fineste langærmede kjole jeg har set længe! Den er fra det relativt nye danske mærke An Ounce, hvis kollektion er overskuelig og så lækker! Der er arbejdet med detaljer og strukturer, snit og længde. Den her kjole er på en og samme tid sober og sexy, hvis I kan følge mig? Er simpelthen helt skudt i den og har netop bestilt den. Den må og skal prøves på! Hvis den er fin, så bliver den en af favoritter fremover, tror jeg. Fås her og kjolen hedder Lynn.

3. Et “suit” er faktisk noget, som ikke har været i min garderobe nogensinde. Med 25 kg ekstra, så så det bare ikke pænt ud, men nu har jeg mod på at prøve det af. Tør dog ikke bestille det online, for der kan være 100 ting, som ikke lige er i vinkel, men snitmæssigt er jeg vild med det her fra Selected Femme. Med en simpel silketop og et par pumps eller stiletter, ville det sagtens kunne udgøre et fest-outfit for mig – tilsat en statement halskæde som fx den her eller den her, kan looket sagtens variere. Ydermere, kan begge dele jo bruges hver for sig, så på den måde får man meget for pengene. Bukserne fås her og blazeren her.

4. Sidst men ikke mindst, så er jeg stor fan af den korte udgave af den plisserede kjole fra Ilse Jacobsen. Jeg prøvede den faktisk i showroomet samme dag som jeg lånte zebrakjolen og jeg havde pænt meget hjertebanken over at skulle tage den af og hænge den tilbage på bøjlen. Ha ha 🙂 Den er SÅ flot på og det tynde bælte bruges på virkelig mange måder. Jeg stylede den med stramme sorte jeans under og lod bæltet hænge løst ned foran og det var bare virkelig virkelig pænt! Samtidig kan den jo sagtens styles op til at blive den vildeste festkjole.

Læs også:  Sporty er cosy

Jeg er spændt på at se, hvad I siger …. hvilken af de fire appellerer mon mest til jer? (smid en stemme herunder og lad os se, hvilken der er mest populær. Du kan sagtens krydse flere af samtidig). Og husk også at læse ( neden under afstemningen), hvordan du scorer Black Swan kjolen og resten af den nye kollektion 😉Ang. blondekjolen fra Black Swan:

Jeg er jo konsulent fra Black Swan og sælger tøjet. Den nye kollektion er til salg fra d. 27. august og helt VIP kun gennem os konsulenter ind til d. 17. september– herefter åbner webshoppen med resterne. Man kan holde en shoppeevent for sine veninder, hvor man ser kollektionen live, men man kan også sagtens lægge en ordre hos mig over telefonen eller via mail. Skriv til malsendk@gmail.com for at høre mere. Du kan også anmode om at blive medlem af min facebook-Black-Swan-gruppe, hvor jeg er i direkte kontakt med alle følgerne, uploader billeder, kataloger, prislister, info om specielle rabatter, udsalg og meget mere. Den finder du lige her og du er hjertelige velkommen 🙂

7 Comments

 • Ann

  Igen igen igen har du ramt min stil.TAK for det 🙂 Jeg er vild med nr 1 til nu og nr 3 til alt hele efteråret og vinteren.

  25 kg hold nu op hvor er det flot, men man kan også se det meget tydeligt på dine billeder. Glæder mig på dine vegne over din nye stil med strammere tøj og fedt hår. Det klær dig!

  Jeg ser frem til dine altid meget inspirerende indlæg, især nu hvor en ny sæsom nærmer sig.

 • Guapizimo

  Jeg har også et godt øje til kjole nr. 2, men det er helt sikkert en jeg gerne vil have prøvet før jeg køber den (den skal jo lidt langt frem og tilbage hvis den skal retur 😉

  Er spændt på at høre hvad du synes om den og hvordan den sidder.

 • Bolize

  Jeg er ikke til den type kjoler du viser, men nr. 2 er nu alligevel ret fin 😉
  Til gengæld er nr. 3 – sættet lige i øjet :-))

 • Helle Rick

  Kjolen fra Black Swan er virkelig flot. Jeg har bare ikke særlig flotte arme, så der vil komme en trøje over, og så er det smukke ikke synlig. Jeg kan selvfølgelig også tage en shirt under 😉 Kollektionen har mange lækre ting no doubt.

 • Thomas

  Tak for den fine omtale.

  Vi leverer gratis (og du kan sende retur gratis). Så du behøver ikke være “bange” 🙂

  Ha’ en dejlig

  Vh

  Thomas / SELECTED