Dea Kudibal snakeprint tørklæde
diverse,  Shopping og Inspiration

Tørklædetid: bind dit tørklæde på forskellige måder / Tutorial


Er der noget ret meget hyggeligere end tørklæder, som man kan lune sig med, putte sig i, svøbe omkring sig, når man synes det er lidt råt? Har aldrig helt adopteret de der mindre tørklæder – specielt ikke de kvadratiske. Sådan 50×50.
Jeg er meget mere til de lange store, som man kan gøre en hel masse forskelligt med. Har en del lange fra LV, by Malene Birger, Black Swan og senest er det her lækre snakeprint fra Dea Kudibal flyttet ind (sat ned til halv pris!), som I kan se nederst i indlægget. Nuij, det er fint og i og med der er så mange nuancer, går det til stort set alt mit overtøj. Flot, ikke? 🙂 Kan i øvrigt stærkt anbefale at se Dea Kudibals udvalg igennem …. for pokker der er mange lækre.

Apropos det der med at binde sit tørklæde på forskellige måder, så er et af bloggens absolut mest læste indlæg igennem tiden lige netop ét, hvor det handler om at binde tørklæder på et utal af måder. Af uvisse årsager har indlægget ikke overlevet diverse flytninger, så tænkte, at det var på tide med et re-run … eller en slags genskabelse, da jeg selv har brugt indlægget som inspiration ofte og så mange nye er kommet til siden da 🙂 Here you go … og kan virkelig kun anbefale at følge Wendy’s Youtubekanal, da hun er super inspirerende!

Dea Kudibal snakeprint

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret