Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

Godt pakket … det er der i min lille taske

clean rollerball
Jeg har mange års erfaring i taskepakning, ha ha 🙂 Mnjaa, okay … der kan så heller ikke være så meget som et stykke tyggegummi mere i lige præcis denne, som den så ud, da jeg var i London sidste gang. Tasken er i øvrigt fra VILA.

  1. Først og fremmest, så havde jeg min pas-pung med fra Louis Vuitton. Den er ret så sjælden og jeg passer godt på den – efterhånden er den vel omkring 12-13 år gammel, men den ligner en nyslået tokrone og jeg er vild med den. Den er fra Monogram Glace linjen, som kun kortvarigt eksisterede hos LV og hedder Anouchka pm. Modellen eksisterede endnu kortere tid og er derfor svær at få fat i i god stand. Der er lille spejl og en ekstra lille pung indeni til anden valuta.
  2. Hårelastikker der ikke bider – mindst to stk. Man ved aldrig, hvornår man bare ikke magter frisure. Mine er herfra – pink og gennemsigtige. Så gode!!
  3. Minihårlak må man have med på tur og jeg har faktisk brugt denne fra Elnett altid nærmest. Fås her i rejsestørrelse og er nogle gange på tilbud med “3 for” i Matas. Hold øje 😉
  4. BEDSTE flydende eyeliner (som jeg også har rost ind til flere gange) – superliner fra L’Oréal. Nem at arbejde med, nem at friske op med, bliver ikke “snattet”, klumper ikke, væsker ikke og er god at bruge ovenpå skygge også. Så meget et win produkt. Her.
  5. Yndlings-CLEAN har lavet de fineste “Rollerballs” …. nuj, de er gode, men jeg er jo også CLEAN-ist! Kom hjem og se min parfumehylde og så ved I, hvad jeg mener. Elsker seriøst de rene og fine dufte. De her Rollerballs er geniale, for tidligere måtte jeg have de mindste af parfumerne på enten 15ml eller 30 ml. med mig. Gør ikke spor, men det er også nemmere at bruge rolleren frem for at “pifte” parfume ud i et rum i offentligheden. Skal have et sæt mere snart. Find dem her. (mine favoritter er stadig Skin og Warm Cotton og de er begge med i samlepakken! Woop.) Fås faktisk også her.
  6. Vistitkort …. både for mine blogs og for BLACK SWAN. Man ved aldrig hvem man møder, så er det godt at være beredt. Jeg får altid lavet mine kort hos Vistaprint.
  7. Compact foundation fra SENSAI. Total finish med anti-age. Elsker den, fordi den ikke er pudderagtig og ikke er foundation-tung, men rigtig god til bare lige at lave et pænt og jævnt look. Den tilfører også en lille smule fugt, så den sætter sig pænt. Dækker i øvrigt små røde plamager og hvad man ellers normalt ville bruge en concealer til. Fås i refill og jeg kom den bare over i min solfoundationholder (er det et ord?!) Så lækker!
  8. Tyggegummi naturligvis …. ingen favorit – køber bare, hvad tanken har på tilbud 😀
  9. Sidst men ikke mindst læbeblyant (Color Drama lip Kôhl) + lip laquer (Color Elixir Lip Laquer) fra Maybelline. Ny serie, som burde være landet i butikkerne nu. Alt for pæn. Fik sættet her til test og har været vild med det lige siden. Også farven – nude nuancer er godt til mig, fordi det blender godt ind i min hudtone. Er ikke så god til alt for markerede farver, selv om jeg synes det er flot til andre. Blyanterne er virkelig gode … skal huske at bruge dem, for glossen sætter sig bare pænere. Blyanter i alverdens farver og glosser ligeså – hold øje online her. Ellers kig i butikkerne, hvor de burde være kommet.
Læs også:  Sporty er cosy

 

SÅ var den plads brugt op 🙂 I kan jo godt se … der er jo ikke noget af det der kan undværes på sådan en tur?! Min hverdagstaske er endnu værre, ha ha.

(enkelte adlinks)

 

2 Comments