Shopping og Inspiration

Overrasket, faktisk … Notice

Notice bonaparteNuvel, jeg har da godt set på Insta og på andre blogs, at der var en del, som deltog i en eller anden event omkring det nye mærke Notice under Bon’a parte, men så glemte jeg det lidt igen og skulle egentlig bare forbi for at se, hvordan Black Lily var faldet til på samme site, da det slog mig, at jeg lige skulle huske at kigge lidt på Notice-tøjet.  Jeg blev pænt overrasket, for ikke nok med, at det var pænere end jeg havde forventet, så var der overraskende mange ting, som jeg gerne så i min egen garderobe. Rent designmæssigt/ snitmæssigt minder en del styles mig om BLACK SWAN faktisk og jeg synes også, at jeg kan se en pæn del inspiration fra britisk highstreet – primært Topshop. Og så er det jo lige pludselig ikke så underligt, at jeg synes det er pænt, for min garderobe består af ca. 50% BLACK SWAN og måske 20% Topshop 😀

Jeg endte op med 4 looks, hvor jeg også er fan af stylingen – enkelt og brugbart. Primært til hverdag. Og så nappede jeg lige den fine metallicnederdel med også sammen med dogtooth-strikken (den er sgu’ virkelig virkelig fed, altså!), som er fra Bon’a Partes alm. kollektion … ville sætte en hvid skjorte under og så bruge den til metallicnederdelen sammen med et par flade enkle boots.
Den nålestribede blazer sat sammen med slidte mørke jeans og en simpel hvid t-shirt gad jeg bare godt hoppe i mandag morgen. Det er fuldstændig bekymringsfrit, nemt at tage på og comfy. Like like like. Uldjakken ligeså ….pæn, altså omend liiiiidt pricy.
Se hele Notice kollektionen her … også gode priser i øvrigt ;).

Læs også:  Set i bakspejlet

Er det ikke lækkert?

 

(Adlinks)

3 Comments