Skønhed

Even shorter ….

kort-page.jpg.pagespeed.ce.t-Wddz0rEI

I weekenden fik jeg, indimellem tøj-events, lige tid til at få ordnet hår … er jo slet ikke vant til at skulle så ofte til frisøren. Det lange var meget nemmere (og billigere!) 🙂 Men jeg er stadig rigtig glad for, at jeg tog springet og kan i den grad mærke forskel på, hvordan håret “har det”. Meget blødere, meget mere glansfuldt og fælder ikke lige så meget. Ved denne klipning valgte jeg endda at få det klippet endnu kortere end første gang  – man bliver tilsyneladende mere og mere modig. Nu skal der dog ikke mere af længden, synes jeg. Kan godt lide, at det stadig lige kan svippes op i en hestehale, når jeg ikke lige orker den store styling. Har en masse naturkrøl, som desværre betyder at glattejern og føner må oftere i brug end før. Godt vi har ghd, så det ikke tager en krig 😀
Har jo i øvrigt været vant til at bruge forskellige langhårsprodukter til styling …. nogen der sidder med det perfekte produkt til min nye frisure? Fylde…. glathed …. shine?

Og apropos produkter, så er jeg gået all-in på at få min hud pæn igen … har været en dovenlars med alt det man skal huske og som jeg selv prædiker. Men den sidste måneds tid har jeg testet lidt forskellige ting, som jeg gerne vil dele med jer. Nu er jeg imidlertid tilbage til mine “normale” produkter fra Sensai og Akademikliniken. Har forsøgt mig med lidt nye varianter og dem skal I også høre om, så håber I er klar på lidt beautyindlæg den kommende tid 🙂 Har nemlig også et par gode foundation-tips!

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

4 Comments