Skønhed

Konkurrence: 5 sæt af L'Oréals julelook er på højkant

julelook 2014 loreal
L’Oéal skuffer aldrig med deres julelooks! Der er noget klassisk, noget festligt og noget farvet – perfekt, da man så kan bruge mere af det til fester, hvor der skal skrues helt op for party looket og bruge færre produkter, hvis det er en mindre komsammen, men hvor man alligevel gerne vil gøre lidt ekstra ud af makeuppen. Så fine lilla toner i kombi med guld, glitter og smukke eyelinede øjne med sort mascara. Jeg er stor fan af især glimmermascaraerne, da de ikke drysser og er så pæne på.

Da L’Oréal spurgte om ikke de måtte være vært for en fin konkurrence med 5 sæt af disse smukke julelooks som præmie, sagde jeg omgående ja, for jeg er sikker på, at I vil kunne lide looket lige så meget som mig. Og at kunne begave hele 5 af jer, er jo bare fantastisk!
Hver vinder modtager et sæt med Volume million lashes top coat glitter metallic, Volume million lashes So Couture i sort, Super liner, 2 neglelakker og to øjenskygger.
Kan du ikke vente med at få fingre i looket, så føres det i udvalgte Matasbutikker.
Du er med i konkurrencen ved simpelthen at lægge en kommentar her. Du har dog mulighed for at smide to lodder i puljen ved også at følge mig på instagram (@malsen). Skriv om du deltager med ét eller to lodder.

Seneste chance for at deltage er d. 16. december, hvorefter jeg trækker vinderne.

Vinderne er fundet ved lidt af et lodtræknings-random-arbejde og stort tillykke til: Helle Dannemand, Charlotte Gram-Hansen, Janne Eskildsen, Plummum, Fredrikke S

Læs også:  Trænger du til at prøve en ny duft?

Der er masser af dejlige konkurrencer på vej, så hold jer endelig ikke tilbage med at tjekke ind 🙂

Skærmbillede 2014-12-12 kl. 22.30.15

143 Comments