Min stil,  Shopping og Inspiration,  Skønhed

Keeping warm and some beauty news

Det er jo absolut ingen nyhed, men hold nu op hvor har det været koldt de sidste dage! Jeg har forskanset mig i varme trøjer, som den her fra MILK copenhagen og støvler med pels fra Ilse Jacobsen. Lag på lag.

Jeg var til et smadder fint event i fredags, hvor Biotherm og Clarisonic havde slået sig sammen – først hørte jeg om alle de lækre nyheder fra Biotherm og derefter viste Clarisonic deres nye rensebørste Smart Profile frem. Jeg har allerede to Clarisonic apparater og er super glad for dem …. især den til ansigtet – den renser simpelthen så godt (op til 11 gange mere effektivt end når man renser sin hud med hånden). Har vist skrevet om den anden på et tidspunkt … den til fødderne. Det nye er, at Smart Profile leverer muligheden for at rense hele kroppen blot evd at udskifte børstehovederne. Drøn smart, så ikke man skal have gang i mere end et apparat ad gangen.
Biotherm lancerer mange lækre nyheder, men en af dem, som jeg særligt spidsede ører omkring, var den nye Wonder Mud, som er sådan en 3-minuters maske, som leverer genopfrisket ny-iltet hud med masser af fugt. Skriver lidt mere om den på et andet tidspunkt.

Anyway …. vinteroutfit her. Hvad bruger I mest til at holde varmen?
(Jeans fra BLACK SWAN, skjorte fra Topshop og ringe fra Pandora)


Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn