Min stil,  Ønskelisten,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Personal shopping hos Topshop i London

Personal shoppping topshop 2 Personal shopping topshop

Jeg var slet ikke klar over, at det var så sjovt at have en personal shopper! Da jeg var i London i lørdags, havde mine søde  Black Swan-bosser booket os alle ind til en session hos Topshop, hvor vi kunne prøve løs i ro og mag alt imens en stylist hoppede og sprang efter nye klude, størrelser eller mere kaffe.
Egentlig var jeg nok lidt “hmm…. gad vide om hun overhovedet kan finde noget i min stil” til at begynde med, men det kom rigtig meget bag på mig, at hun stort set havde ramt plet med hele stangen. Også størrelsesmæssigt, hvilket var super fedt. Jeg havde også selv spottet et par ting på ruten gennem forretningen ned til personal shopping-området og dem hentede hun fluks ind til mig også.

På mit stativ var rigtig mange jakker, hvilket egentlig er skægt, for umiddelbart vælger jeg sjældent jakker til prøverummet, når jeg er ude. Det var fedt, for jeg fik kombineret super mange fede sæt med de samme basisunderdele og nye jakker. Værre var det, da jeg skulle til at beslutte mig for, hvilke ting jeg ville købe. Havde lyst til at købe meget mere, men besindede mig og købte sættet med den hvide blazer. Jeans og t-shirt fandt jeg selv, men den hvide jakke hang i rummet. Det samme med skoene, hvor jeg endte med det grå par. De er SÅ gode at have på trods spids snude og hæl. Købte også de sorte jeans med ripped knæ – lækre at have på … bløde og behagelige. Der er derudover et par ting, som er røget på wishlist og som jeg vil holde øje med den næste måneds tid.

Læs også:  Set i bakspejlet

Er der nogle at tingene I kan li’? 🙂

Det er ganske gratis at booke sådan en session – se mere her, hvis det er.

Senere i dag tjekker lige ind igen kort; det er nemlig blevet ferietid og dermed afgang mod Bulgarien, men vi ses lige med et lille indlæg inden 😉

Links til de ting jeg prøvede:
Hvid “Georgina” blazer, Ripped Boyfriend jeans – “Hayden”, t-shirt med sten og perler, blå jersey jakke med tynde striber i tern, sorte stramme jeans med ripped knæ – “Jamie”, grå spidse sko med hvide remme – “Jasmin”, nude heels – “Jester”, oversized duster frakke i creme.

10 Comments