Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

FINALLY – Chanel Espadrilles

Chanel Espadrilles

Ã…rh! Sikke en hyggelig tur til London! Det var bare en bedste dag og selvom jeg var umanerlig træt da jeg, efter at have stået op kl. 03.15, landede hjemme igen kl. 23.30 om aftenen, så kunne jeg slet ikke sove ovenpå alle indtrykkene. Til gengæld gik jeg ud som et lys på sofaen i går aftes klokken syv og vågnede ved midnat først. Bang 🙂

Planen var simpel mens vi var der: Hygge og shopping. Jeg skal love for, at jeg fik gjort mit til at honorere de to ting, ha ha. Vi var i Selfridge (of course), Oxford Street forretninger, New Bond Street forretninger og da vi blev lidt forsinkede i Ralph Lauren pga nedbrudt betalingssystem, var vi nødt til at splitte os op. Jeg havde nemlig efterspurgt et smut i Chanel, så jeg tog derover og de andre smuttede i Zara. Jeg vidste dels at der lige var startet udsalg i Chanel, hvor man nogle gange kan være ret heldig – især med sko, men jeg havde også håbet at jeg ville være heldig, at finde et par espadrillos. Vidste godt, at det ville kræve en stor portion held, da skoene har været så populære og stort set er revet væk på verdensplan, så det var med lidt bæven i stemmen, at jeg efterspurgte en str. 40 eller 41. Den søde ekspedient kiggede på mig og sagde, at hun mente, at der var en 41 … og en 35 …. det var edderdylme de længste venteminutter længe, ha ha 🙂 OG stod jo bare og krydsede alt, hvad krydses kunne for at det så også ville være den helt sorte model! Det var det og de er lidt til den store side, men intet en sål ikke kan klare. ELSKER dem, hvis man må sige sådan om noget så materialistisk som et par sommersko 🙂

Læs også:  Hvis nu du løber ligesom mig

Udsalget nåede jeg ikke rigtig at browse, men det var egentlig også lige meget, for jeg fik jo det jeg kom for. ER de ikke fantastiske?! 😀

13 Comments