Louis Vuitton,  Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Alting er bare lidt mere boho om sommeren …ny nederdel

Egentlig synes jeg at jeg har været ret tryg i min tøjstil de sidste 4-5 år. Feminin, klassisk, mørk og til tider lidt rå. Med få udskejelser og overraskende få fejlkøb. Men der sker altid et eller andet med mig når varmegraderne stiger. Så får jeg pludselig lyst til flere solbriller, stråhatte, flagrende kjoler, “søde” bluser og nederdele … og hjælp …farver og mønstre. Nude tæller ikke med som farve, for den er min yndlings når det ikke må være sort, mørkeblåt, gråt eller hvidt. Ha ha 🙂

Jeg er nok blevet lidt bedre til en farve hist og her meeen mest på en frakke eller en taske fx.

For det meste holder jeg mig i skindet og lader være med at lade mig rive for meget med, men man må jo have en lille sommersag eller to.

I år har jeg bl.a lige købt den her nederdel fra Lollys Laundry og fin er den. Meget mønstret og gudhjælpemig om ikke den høstede aldeles mange komplimenter. Hmm. Måske man skulle finde en mere i samme stil for det er virkelig let og ukompliceret at finde en T-shirt og en denimjakke om morgenen.

Den fås På Lollys Laundry’s shop her og er sat ned så den er virkelig billig.

Hvad synes I? 🙂

Læs også:  Det glæder jeg mig til i 2021: mere investering, en eksamen, mere Louis Vuitton, maling og en flot togvogn