Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Lørdag #50: Perfect Python Pétillante

Louis Vuitton Petillante python(source)

Imens jeg forcerer motorvejen mod Kolding for at afhente vores nye Black Swan kollektion, så vil jeg efterlade jer med billedet af denne skønhed. Pétillante i sort python. Jeg har jo allerede den muldvarpefarvede udgave og knuselsker den virkelig – det er den perfekte clutch både størrelsesmæssigt, materialemæssigt og vægtmæssigt, så den kan ikke anbefales nok, hvis man går i clutch-tanker.

Nå, men tilbage til pythonudgaven her. Det var jo noget helt nyt, da den nye smukke Louis Vuitton åbnede på Amagertorv, at man pludselig kunne finde exotics i forretningen. Tidligere var butikken – altså da den lå i Østergade – ikke udstyret størrelsesmæssigt til at huse de ekstravagante herligheder og derfor måtte man altså skynde sig at gramse på python og deslige, når man var udenlands. Mit første møde med en exotic-taske i LV-regi var i Paris (Maison Champs Elysees), da jeg faldt i staver over en Neverfull i kroko. Hold da helt op den var flot. Det eksklusive materiale giver taskeformen en helt ny kant, hvilket også var tilfældet for den Neverfull. Og hvilket jeg faktisk også synes er tilfældet med Pétillante her. Den bliver mere rock’n’roll i den her udgave.

Jeg kunne faktisk godt finde på at spare til sådan en. Det ville kræve rigtig rigtig meget – både shoppestop på tøjfronten og et boost af salg på Trendsales, men jeg ville elske den for livet. Eneste lille bitte minus der er ved at det er python er, at man virkelig skal være forsigtig med den – specielt når det er en håndholdt clutch, for uanset forarbejdning eller håndelag, så er det et faktum at pythonskæl rejser sig let ved brug og det kan altså betyde slitage der hvor man hyppigst vil holde den. No matter what, så skulle jeg gerne nurse og pleje den, så den aldrig manglede noget 😀
Prisen? Mnjaaaaa altså omkring de 38.000 kr. ikk’ 😉 Prisen afskrækker mig overhovedet ikke – det er et spørgsmål om vilje og prioritering over en længere periode. (læs: meget lang periode), men er det ikke værd at overveje at købe én vanvittig lækker ting frem for en masse andet? Det er et holdningsspørgsmål, det ved jeg og heldigvis er vi forskellige. Jeg forstår så omvendt heller ikke, hvordan man kan bruge 1 mio på en bil, men hey … that’s just me.

Læs også:  Forårsfodtøj

10 Comments

 • Sabina

  Smuk smuk smuk ! Elsker du lige rejser snakken mht prisen ! Uden tvivl prioritering. Jeg har (desværre) stadig ikke glemt Chanel Bottle Clutch – den taler altså bare til mit hjerte som jeg sjældent har prøvet. Men 50.000 puuuha – prisen fik mig til at droppe drømmen. Men alligevel her måneder efter, kan jeg stadig ikke glemme, åh hvor kigger jeg tit på den.

  Tak for super indlæg, prisen på ting debatteres ofte, og jeg er så enig med dig. Ville næsten bytte min bil for den Chanel <3 Shhh ikke sig det til kæresten hihi.

 • Birthe

  Så er mine 15 til en speedy jo håndører, men det er en dejlig fornemmelse at ha købestop og sparebriller på, det kan jeg godt lide.
  Selvom jeg frygter, den er ude af produktion inden jeg gir mig selv lov.
  At pythonen let slides er en ærgerlig ting, syns jeg.men utrolig smuk er den.
  Jeg kender forresten da vist ikke mange det køber biler til en million?

 • Bolize

  Meget, meget, MEGET smuk, men 38.000 ville jeg dog aldrig give for den. Men som du selv skriver: Prioritering er nøgleordet ♥

 • Lene B

  Hold nu op – ja det kunne da blive en god rejse for mig og min søn til den pris ;))

  jeg synes jeg har gjort et godt kup når jeg har købt en ADAX clutch til 350 kr. nedsat fra 699 kr. og den er jeg glad for –

  pyha, jeg tror ikke engang jeg ville turde og gå med den, i angst for at tabe den, kan være lidt distræt, så jeg har aldrig købt meget dyre tasker mv.

  smil Lene, Århus C.

 • Sascha

  Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at bruge rigtig mange penge på en taske (eller hvad der nu gør en glad) men det lyder lidt ‘farligt’ hvis den er så sart som du beskriver.

  Men vi kan ikke være uenige om, at den er meget smuk

 • Guapizimo

  Den er virkelig flot! Jeg ville nok aldrig få råd til den med de indkøb der også er til 4 unger, men altså hvis man vandt i lotto, skal man jo flotte sig lidt 😉

 • PIXELS OG POESI

  Nøj, hvor er den pæn! Jeg er helt enig ift. At det handler om prioritering, men jeg skulle alligevel tjene en del mere end jeg gør nu, førend jeg kunne få mig selv til at give 38K for en taske. Men du er jo også et helt andet sted i livet end jeg er.

 • Mette Edinger

  Har set og problemet er, at skindet ikke ikke forarbejdet, så den er egnet til en pung. Den vil skalle og blive hurtigt slidt. Problemet med Python og krokodille er, at det skal forarbejdes, så det bliver helt glat, ellers skaller det… Forarbejdningen er dyr. Det her er ikke et luksusprodukt. I ethvert andet mærke ville den koste en tiendedel. Køb python og krokodille sydpå i mindre kendte mærker. Der får du langt bedre skind og frem for alt forarbejdning for pengene…

  • malsen

   Hmmm, jeg er ikke helt sikker på, at jeg er enig …. eller at jeg ville turde det, mener jeg nok nærmere. Jo, så skulle det være fra et mærke, som var godkendt i forhold til lovgivningen omkring krybskytteri.