Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Saving for: Louis Vuitton Epi Neverfull

Louis Vuitton’s Neverfull er ikke i sig selv en nyhed – slet ikke på bloggen her, hvor den har været nævnt en del gange, men jeg ved, at mange har sukket over modellens form, men været mindre begejstret for, at den var i canvas og med de klassiske LV-mønstre på. Jeg selv inklusiv. Jeg har dog en Neverfull Monogram med neonroser på (og jeg elsker den!), men jeg har længe cravet at den ville komme i læder og i sort. Hep ….den har været på hylderne nogle måneder faktisk, men har, undskyld, glemt at nævne den for jer.
Udover sort, fås den i den andre farver, som I kan se. Det er jo langt fra kun den sorte der er lækker ….men ikke desto mindre, så er det den jeg sparer op til. Alle taskerne har i øvrigt en lille pung med, som man kan hæfte fast inde på kanten. Hvilken farve er din favorit? 🙂

1-Desktop43 Desktop43

Læs også:  Den perfekte gave

7 Comments

 • Birthe

  Åh, den er vidunderlig smuk.
  Men det ER luksus, at den er bedst om sommeren, synes jeg?
  Jeg var inde for at beundre skuldertasken med LV i guld, det smukkeste af alt smukt!
  Men regner jeg rigtigt, at den koster 25.000.? Jeg turde knap røre ved den med min lille sorte shoppe/isvaffelhånd eller hænge den over min sommersvedige skulder.
  Jeg kigger mere på MJ nu, 1400 for en skuldertaske passer bedre til mig og Futex.
  Har du stadig din lille blå fløjls fra mulberry?
  Den var så kær.
  Knus…af sted til skole…
  B

 • Heidi

  Jeg beundrer din craving for LV, men det ved du :O) den er virkelig fin den taske her, hvad står sådan en sag i? Jeg er vild med dem med farver, men ville nok vælge en sort. Eller den mørkeblå, den er virkelig fin :O)

 • Sascha

  Jeg blev helt forelsket i den lilla da jeg var i LV i mandags og købe ny rejsetaske.
  Og jeg synes at alle farverne er meget flottere i virkeligheden end på billeder

  Den sorte vil være virkelig flot akkompagneret af nogle af dine smukke taske charms.
  Jeg håber at den snart bliver din 🙂

 • Tina

  Sygt lækre farver!! 😮
  Jeg kan slet ikke bestemme, hvilken der er min favorit. Blå, lilla eller gul ..måske! Eller den marine-agtige?!

 • Sabina

  Sort er en klar vinder 🙂 men ville super gerne eje pink eller lilla, for dælen hvor kunne de pifte ethvert outfit op :o) alt for mange ting på den ønskeliste altså tsk tsk!