Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Min stil,  Shopping og Inspiration

Lace and Louis Outfit

Louis Vuitton Dentelle Louis Vuitton Dentelle Louis Vuitton Dentelle Louis Vuitton Dentelle Louis Vuitton Dentelle Louis Vuitton Dentelle
sandaler: Crocs (gave) // taske + solbriller: Louis Vuitton // shorts: Designers Remix // blondetop: Monki // leopard-ur: Guess

Det er dælme med at få nydt den sol mens den er her! Selv om det måske ikke sådan er super-sommer mere, så er der heldigvis stadig mulighed for at hoppe i sandalerne og de bare ben indimellem og weekenden skulle jo blive helt fantastisk! Jeg skal bl.a. ind og gå ECCO walkathon/Mammathon på søndag, så det er så fedt at der loves godt vejr 😉
Jeg prøvede lige den her Louis taske, Dentelle Speedy, af den anden dag …. jeg ved ikke helt om den skal sælges og den eneste måde at finde ud af det på, er ved at tage den ud “for a spin”. Det gjorde jeg så …. og blev ikke klogere ha ha 🙂 Det fine ved den er de smukke guldbroderier og den forpatinering, som tasken har … den er altså “mørk” på håndtagene fra starten, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Matchet op med lidt blonder og wedges, så den ret fin ud – følte i hvert fald at den passede til mig. Nå, nu må vi se, hvad det ender med. Blondeoverdelen er i øvrigt yndlings fra Monki. Har creme, sort og bordeaux og håber så meget de laver flere farver snart … knuselsker dem virkelig. Kan I mon lide outfittet?

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

7 Comments

 • Sascha

  Inden jeg nåede teksten i bunden af indlægget, sad jeg og undrede mig kraftigt over, hvordan dælen det var lykkedes dig at få en SÅ flot og jævn patinering 😀

  Tasken er jo et kunststykke i sig selv – men hvis man ikke får den brugt, så er det jo også ærgeligt.

  Jeg har netop solgt en Speedy som jeg ikke brugte, for at få penge til min læææænge eftertragtede keepall mon monogram. Jeg er der næsten :p

 • Karina

  Du ser bare brandhamrende godt ud ……..den blondetunika er da bare helt vildt FED ……hvor køber man den ?

 • Birthe

  Den sødeste top. Vel udsolgt?
  Lækker taske.
  Har du set lv samarbejder med en dansk blogger, troede lige det var dig!
  Kender du taskerne fra Dreyfuss, lidt sjove.
  Knus

 • Birthe

  Er det kun hos mig der tit er ting der står oven i hinanden? Lidt forvirrende. Gamle Jeronimus ku bedre li det gamle look.
  B

 • Lise/walkinrunout

  Det er et lækkert outfit, Malsen.
  – og tasken… uhh – kan godt forstå, at du er lidt i tvivl med den… jeg må faktisk indrømme, at det er den eneste taske fra LV… jeg har set og hvor jeg ikke har tænkt…. Gid jeg ejede den!

  ps. Hvilken neglelak er det du har på?