Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Black Lily Trisha Bodystocking og Thunder Camera Bag (+ tip om en god deal!)

Black Lily trisha body thunder camera bag
Engang imellem har man lov at være heldig! Jeg har været forelsket i den fine blondebody, Trisha, fra Black Lily’s AW13 kollektion lige siden jeg spottede den under modeugen. Min interesse blev skærpet, da den begyndte at dukke op på mærkets FB og Instagram og røg så fluks på “to-get” listen over kommende køb.
Skæbnen ville så at jeg startede med at tømme (ok, lidt overdrevet) Black Lily’s shop, da de shout-outede 75% her først på ugen OG nu er jeg så så heldig at spotte en deal til Nicetrend, hvor den lige er kommet online …. så haps – et styk Trisha bodystocking til Malsen med rabat, I like!
Kameratasken “Thunder” i leopard er bare totalt to die for … suuuk … den så jeg også godt på Gallery messen i sin tid og for pokker den er lækker. Den må imidlertid drømmes om lidt endnu, for selv der ville være 150 kr i rabat med en deal, så er jeg stadig lidt på sparesiden for nu. Der er mange ting på ønskelisten og jeg har den sorte fra den allerførste lancering af dem, så der skal lidt til at retfærdiggøre endnu én 😉

Find dealen til Nicehair, Nicetrend, Niceskin osv. lige her. (man må i øvrigt købe så mange man vil og de gælder til alle de der Nice-shops….kom til at købe 4, ups 😀 )

Trisha bodystocking her og Thunder Camera bag her

Læs også:  Den perfekte gave

3 Comments