Louis Lørdag,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Lørdag #47: little things

2-Malsen_3 1-IMG_0932 1-Malsen_2
Langt de fleste forbinder naturligt nok LV med tasker og måske også sko og tørklæder, men jeg kan love jer, at der er meget mere end det bag de smukke døre som fører ind i Louis-paradis. I København har vi en relativt velassorteret accessories-afdeling, men smutter vi til fx London eller Paris, så kan vi også finde fine jewellery (alt det superdyre ægte stads, som de fleste af os kun kan savle og sukke over), samt urene! Jeg har lovet mig selv, at jeg på et tidspunkt skal eje et Louis Vuitton ur. Der er simpelthen så mange smukke imellem og alene bare det at gå og se på dem, er et eventyr i sig selv.

Heldigvis findes der også “fancy jewellery” (bijoux dvs. materialer, som ikke er ægte – højst belagt med noget godt) og det er den linje jeg kommer nærmest til at kunne betale. I hvert fald dele af den. Jeg har jo vist jer mine armbånd, som jeg en overgang samlede på og sidste uge kunne I også se lidt fra mit lille smykkeskrin. I en af skufferne lå disse øreringe, som jeg skatter rigtig højt – det er et sæt med 3, som man kan kombinere som man lyster. En ørering er et hjerte med et lille diskret LV præget ned i og så er der to LV-blomster, som man også møder i det klassiske monogram-print. Blomsterne er oprindeligt inspireret af japansk kunst, faktisk … noget som man måske ikke lige forestiller sig en parisisk kuffertmager kunne være interesseret i omkring år 1900, men som ikke desto mindre fyldte en del i Monsieur Vuittons kreative idépalads mellem ørerne og som blevet dyrket videre i familien. Om sønnen så også har villet ære den japanske kunst eller faderens kærlighed til den, da monogramprintet blev designet for at hædre den gamle far Vuitton, må stå lidt hen i det uvisse. Personligt, hælder jeg mest til det sidste, da familien umiddelbart fremstår som en klan med stor respekt for generationernes arbejde.
Jeg har sagt det ofte før, men netop det, at en genstand har så mange små historietråde slynget omkring sig, er jo lige præcis det der tiltaler mig og måske netop derfor er jeg så glad for disse relativt anonyme øreringe. Nå ja, og så det faktum, at jeg har fået dem af min mand til min fødselsdag et år 😉

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

På billedet er der sørme sneget sig en fin dame med – det er Miss Prada. Desværre ikke mine egne solbriller, men et par jeg prøvede en dag på pressetur og som jeg ville ønske var mine. De er ALT for seje, totalt ekstravagante og øreringene passer perfekt til. Miss Prada og Mr. Vuitton … what a couple. Ahh…

One Comment

  • Bolize

    Louis øreringene er intet mindre end fantastiske – wish they were mine ♥ meeeeeeen de der Prada solbriller hmmm … NOT! Sorry 🙂