diverse,  Shopping og Inspiration

Bedste udsalg og så med en gave

blackswan copy
Mit hjerte banker jo stort for Black Swan – det ved I og I ved også, at jeg er konsulent for mærket. Hvad I måske også ved, er, at vi startede udsalg for lidt tid siden med hele 40% på alt undtaget basisvarer. Til gengæld ved I med stor sandsynlighed ikke, at en af jer kan shoppe med gavekort meget snart, for se lige her, hvad vores julekalender bl.a. byder på i dag ….. skynd jer ind til min julekalenderpartner og deltag!

Må jeg i den forbindelse anbefale den vinrøde strik, de grå 7/8-bukser, den seje gråmelerede sweat og den sorte kjole med lynlås foran – keepers og favoritter her på matriklen! 🙂 Julegaverne kan sagtens nå at komme frem.

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år