diverse

Se om du vandt et par nye fødder fra Salvequick!


Tusind tak for jeres herlige deltagelse på det her indlæg – jeg har nu fundet de 3 vindere. Stort tillykke til Manja Hansen, Ann (my . xxxx@live.dk) og HS som alle kan glæde sig til at få mulighed for at prøve de hudbefriende eksfolierende strømper fra Salvequick. Mails er sendt til jer.

Jeg er selv lige ved at være færdig med min egen testning og jeg er noget overrasket over, hvordan strømperne rent faktisk gør det de lover. De eksfolierer i den grad fødderne og man fælder bogstavelig talt hud. Benovet over, hvordan de tager kampen op mod virkelig hårde plader af hård hud på trædepuderne og mine fødder har fået nyt liv. Huden under er blød og smidig, så nu handler det bare om at passe den. Jeg har stadig lidt tilbage på hælene, men jeg er heller ikke “fældet” helt færdig, så mon ikke det sidste ryger af også. Ellers er det i hvert fald bemærkelsesværdig forskel alligevel og ikke noget et godt fodbad ikke kan klare. Kan i hvert fald anbefale at man prøver dem og husker at strømperne skal sidde helt tæt til huden. Brug al den medfølgende tape til at sætte dem godt til … det er nemlig det der er tricket med at få det hele med 🙂

I samarbejde med Salvequick

Læs også:  En omfattende oprydning er i gang

2 Comments

  • HS

    Det er så fedt at jeg har vundet! Vinder ellers aldrig 🙂
    Og endnu mere fedt at du siger, at det virker!

    Tusind tusind tak for konkurrencen 🙂