Shopping og Inspiration

Trætte vinger

black swan fashion

De sidste par dage har været dedikeret til alm. arbejde og Black Swan udsalgsstart …. sidstnævnte har været top-flyvende! Er færdig med åbent hus for i dag, hvor jeg havde disket op med pastel tema. Limonade, chokoladefrøer (knap så pastel, men lækre), flødeboller med jordbærskum, skum bilar, jordbær og druer…. mmmmmm), Nu er mine vinger imidlertid pænt trætte og trænger til at blive foldet sammen og putte sig i høkassen for en stund. Lige ind til i morgen tidlig, hvor en gaaaaammel veninde dukker op for at bliver klædt på i lækkert billigt sommertøj. Så en lille smut til Næstved for at sige hej til mor og far og så tilbage og holde udsalgsparty hos genboen! 🙂
Der er stadig mange gode udsalgskup at gøre …. bl.a. koster begge de to t-shirts, som jeg på på billederne kun 150 kr. på udsalg (den her og den her). Skriv hvis jeg skal hjælpe med bestilling (skriv til malsendk@gmail.com).
Du kan også følge med i min facebookgruppe, hvor jeg tipser om de bedste kup og hvor man kan se mine stangvarer, som man kan spare endnu mere på 😉 Jeg er i gang med at opdatere det, så det stemmer med de styles/størrelser, som jeg stadig har.

Har I haft en dejlig dag?

Læs også:  Hvis nu du løber ligesom mig

One Comment

  • Trine Lykke

    Gang i dig Malene, og meget yndigt med pasteltemaet!
    Jeg har forresten et lidt sært spørgsmål.
    Ved du hvor Black Swan buksebøjlerne er fra?

%d bloggers like this: