Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Vuitton rygsæk – når man har ønsket sig noget i 100 år

En Louis Vuitton rygsæk har stået højt på min ønskeliste i meget meget lang tid. (Faktisk to rygsække, men det vender jeg lige tilbage til.)
Men jeg er kræsen og måske også lidt nærig. For dels var mit mål at finde en brugt, som man kan se er brugt, men som ikke er smadret. Jeg gik derudover efter nogle helt bestemte produktionsår, fordi jeg godt kan lide den canvas, som blev brugt tidligere …. den er lidt tykkere end den nuværende og en smule mere shiny. Jeg er ligeglad med om der er lidt pletter hist og her – for dem kan jeg ordne.

Fra en dejlig tur til Vordingborg – på vej hjem fra Tog-sommerhuset. Gåsetårnet og den flotte museumspark

Det har været svært at finde en, som passede til alle mine krav, men pludselig en sen aften, var den der på Trendsales. Lige præcis som den skulle være. Jeg smed et bud afsted inden jeg gik i seng og sørme om ikke sælger accepterede tidligt om morgenen. Sådan!

Endnu et ønske

En Louis Vuitton rygsæk kan have flere størrelser. Jeg gik i først omgang efter den mindste Montsouris. Min drøm er også at få den største i Montsouris-serien. Forskellen, udover størrelsen, er at den store har lærredsremme, som kan holde til lidt mere. Den er sværere at finde med mine kriterier og det er altså ikke lykkedes mig endnu. Vestiaire har en del, men jeg synes de er for dyre standen taget i betragtning … også selv om jeg er ret skarp til at shine dem op. Men jeg holder øje og den skal nok komme en dag.
Hvis du vil se lidt om, hvordan man ret nemt kan shine sin monogram Louis Vuitton taske op, så lavede jeg denne video for noget tid siden.

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt
What a beauty!

Den var også på insta i et turopslag her.

8 Comments

 • Sascha

  Ihhh hvor er den fin 🤩

  Jeg drømmer om den bumbag jeg lod gå i vinters og jeg nu ikke kan opdrive 😅 og jeg har ikke mod på preloved. Jeg vil have den fra ny

  • Malsen

   Tusind tak <3

   Jeg synes preloved er fantastisk! Specielt fordi de nye er blevet så dyre at det kan være svært at følge med mere <3
   Forstår godt du gerne vil have sådan en..... det vil jeg også 😀

   • Anette Heinicke

    Hej Marlene 😊
    Jeg har lavet klassikeren og forelsket mig i en Keepall taske på DBA, som sælger desværre ikke har kvittering på idet, at hun selv har købt den brugt af en ældre dame 🤦‍♀️
    Den ser ægte ud på billederne, men findes der et sted/butik i/nær København, hvor man evt. mod betaling kan få verificeret ægtheden af sådan en taske?
    På forhånd tak 🙏🏼
    Anette 🌸

    • Malsen

     Hej Anette 🙂
     Der findes desværre ikke rigtig nogen fysiske steder (som jeg kender) men jeg vil anbefale proauthenticators på Facebook. De er super dygtige og det fungerer ved at man sender billeder til dem og det er ikke særlig dyrt.
     Du bør overveje at tjekke den inden du køber da du kan stå i en klemme bagefter hvis du har købt og tasken viser sig at bære uægte. Måske får du svært ved at få dine penge tilbage. 🌺

     Kh
     Marlene

     Linket er her:

     https://m.facebook.com/Authenticators/

 • Anette Heinicke

  Tusind tak 🙏🏼

  Jeg vil helt klart se den i virkeligheden inden køb, men da jeg desværre ikke har meget erfaring i den slags tasker, så ville jeg gerne købe mig til hjælpen, hvis det var muligt.

  Jeg prøver den anbefalede side på FB 👌🏼