Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Shopping og Inspiration

Louis Vuitton rygsæk – når man har ønsket sig noget i 100 år

En Louis Vuitton rygsæk har stået højt på min ønskeliste i meget meget lang tid. (Faktisk to rygsække, men det vender jeg lige tilbage til.)
Men jeg er kræsen og måske også lidt nærig. For dels var mit mål at finde en brugt, som man kan se er brugt, men som ikke er smadret. Jeg gik derudover efter nogle helt bestemte produktionsår, fordi jeg godt kan lide den canvas, som blev brugt tidligere …. den er lidt tykkere end den nuværende og en smule mere shiny. Jeg er ligeglad med om der er lidt pletter hist og her – for dem kan jeg ordne.

Fra en dejlig tur til Vordingborg – på vej hjem fra Tog-sommerhuset. Gåsetårnet og den flotte museumspark

Det har været svært at finde en, som passede til alle mine krav, men pludselig en sen aften, var den der på Trendsales. Lige præcis som den skulle være. Jeg smed et bud afsted inden jeg gik i seng og sørme om ikke sælger accepterede tidligt om morgenen. Sådan!

Endnu et ønske

En Louis Vuitton rygsæk kan have flere størrelser. Jeg gik i først omgang efter den mindste Montsouris. Min drøm er også at få den største i Montsouris-serien. Forskellen, udover størrelsen, er at den store har lærredsremme, som kan holde til lidt mere. Den er sværere at finde med mine kriterier og det er altså ikke lykkedes mig endnu. Vestiaire har en del, men jeg synes de er for dyre standen taget i betragtning … også selv om jeg er ret skarp til at shine dem op. Men jeg holder øje og den skal nok komme en dag.
Hvis du vil se lidt om, hvordan man ret nemt kan shine sin monogram Louis Vuitton taske op, så lavede jeg denne video for noget tid siden.

Læs også:  Den ultimative personlige gave
What a beauty!

Den var også på insta i et turopslag her.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.