Shopping og Inspiration

Til manden der har alt – et jakkesæt

Egentlig er min blog jo ikke sådan en blog der har ret meget fokus på mænd – og det skal den heller ikke have, men jeg må indrømme, at jeg indimellem kommer til kort, når det handler om gaver til min mand og så giver det jo mening at skrive om, for det er jeg ret sikker på andre også oplever.
Min mand ønsker sig aldrig rigtig noget og når han mangler noget, så køber han det. Jeg er nok også selv blevet sådan med årene, men jeg synes da altid jeg kan finde på minimum 10 ønsker, hvis nogen spørger.

Da jeg blev spurgt om jeg ville skrive dette indlæg, som har fokus på mænd og det at have et skræddersyet jakkesæt, så blev jeg alligevel lidt nysgerrig. Det er jo en hammer god ide til en gave! Altså at få sådan en tur til en skrædder, som så efterfølgende leverer et top notch jakkesæt, som bare sidder. Jakken kan man jo bruge uden bukser og omvendt. Hvis man nu ikke lige står og skal til en større fest, hvor dress code er fuldt jakkesæt.

jakkesæt
Fra den dejligste dag da vi blev viet
Casual eller til fest

I hvert fald synes jeg, at det er værd at skrive sig bag øret, for det bliver jo lynhurtigt jul, fødselsdag eller bryllupsdag igen og så er det godt at have ideen. Og han fylder faktisk også snart rundt, så……
Jeg synes jo det er mega flot med sådan et sæt altså og jeg ved at han især ville få brugt jakken rigtig meget. Han kan nemlig også godt selv li’ sådan et lidt casual udtryk med jeans, tee og en blazerjakke. Faktisk også det han havde på da vi blev viet. Bare med skjorte i stedet for tee.

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

Det ser da også lækkert ud, altså ….. eller hvad synes I? Hvordan ser mænd bedst ud i jeres øjne? Altså med hensyn til tøj?