Skriblerier

10 ting som gør mig glad

Det behøver ikke altid være så langhåret. Jeg lader mig tit inspirere af, når andre deler nogle ting i overskrifter, som enten gør dem glade eller som beskriver deres planer osv. Faktisk er det lidt hyggeligt med den slags overskuelige lister, hvor man lynhurtigt kan copypaste til eget liv eller trække på smilebåndet, fordi man synes det lyder skørt.
For mig er sådan en liste lidt årstidsbestemt, men her er listen som den er lige frisk fra hovedet. Here goes – 10 ting som gør mig glad lige nu:

10 ting som gør mig glad-listen
  1. At se, når min familie har det godt. For så har jeg det godt. Barnet elsker sin nye skole, manden har det godt, min mor er glad og ser godt ud, min far er lige ved at være færdigvaccineret …. det er fint. Alt er fint.
  2. At få et grineflip over et eller andet fuldstændig åndsvagt og barnligt, som fx at spise karamelsnørebånd med min mand med hænderne på ryggen. Altså i konkurrence. Det er helt umuligt at spise dem samtidig med man griner.
  3. At have bund i vasketøjet. Jeg er i al hemmelighed taknemmelig for jeg kun vasker for 3. En af mine veninder har mand plus 6 børn. Hende har jeg sendt mange kærlige tanker, når jeg sætter en maskine over.
  4. At grave i muld med hænderne …… når man laver forårs- og sommerpotter til haven. Ej, den følelse af blød plantejord …. og duften …. aj aj aj. Og bare sådan blomster helt generelt.
  5. At se fotominder på min telefon. Elsker at den helt af sig selv minder mig om nogle af de tusindvis af billeder, som gemmer sig i skatkammeret.
  6. Solskin. Kort og godt. Jeg plejer at sige til min mand, at jeg er ligesom en solsikke.
  7. Havets brusen eller klik mod sten og strand. Sidder gerne et par timer og bare nyder. Ekstra win, når vejret også er godt. Drømmer om en dag at bo i et varmt land med hus lige der på stranden. Godt man snart skal pensioneres 😀 ej, det ‘ gas
  8. At lykkes med noget på mit arbejde. Følelsen af succes.
  9. Sandaler! Jeg elsker bare fødder og sandaler. Og det er snart, venner!
  10. Når mine aktier har det godt og bare står der og avler små nye kroner. Jeg er god til at have is i maven og panikker ikke over udsving på aktiemarkedet.
Læs også:  Mistrivsel. Om at træffe den tunge beslutning om skoleskift og om hjerteenergi som er på vej tilbage

Der er jo meget meget mere som gør mig glad, men havde lyst til sådan en lille “from the top of my head”-liste ….. men hvad med dig – hvad gør dig glad lige nu?