Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Sløret udsyn fra broen

meinliebling jakke

Jeg har savnet jer! Det er godt at være tilbage.
Der er mange grunde til, at jeg har måttet undvære at skrive her på bloggen de sidste tre dage, men nu sidder jeg her heldigvis igen omend det er ved at være et indlæg, som udgives til natteravnene. Og dog, mon ikke en del af jer stadig er oppe og sidder og surfer lidt på nettet?
For nu at starte i den letfordøjelige afdeling, så har min Mac drillet mig. Lukker pludselig ned midt i en billedcollage eller et indlæg og så tager det en krig at starte op igen … for slet ikke at tale om, at halvdelen af ens arbejde så ikke er gemt. Det kan tage pusten fra den mest ihærdige blogger, for selv om min Surface Pro er super, så har jeg endnu ikke fået købt et program som fx PhotoShop til den. Ikke nok med det så er junior blevet syg og har været ved vagtlæge her til aften. Heldigvis er der ikke noget at hverken høre eller se på ham, så han er vist bare grundigt forkølet, men det betyder jo at han vil ha’ sin mo-ar og sådan skal det være. Nu er han puttet og sover forhåbentlig lidt. Tilsneg mig dog alligevel en times shopping tidligere, da jeg havde et ærinde jeg ikke kunne sige fra og fandt nogle virkelig gode ting, som jeg glæder mig så meget til at dele med jer 🙂

På den lidt tungere side, så var fredag på alle måder en skrækkelig dag. Min leder, som jeg holder utrolig meget af som menneske, har fået nyt job og havde dermed sidste arbejdsdag i fredags. Jeg vidste godt at det ville blive mere end hårdt at sige farvel til hende, men det var faktisk endnu værre end antaget. Var lidt ved siden af mig selv hele weekenden egentlig og det handler selvfølgelig om, at hun også var den som “tog sig af mig”, da jeg i sin tid startede som lærer. På det tidspunkt var hun også lærer og det var hendes klasse jeg kom ind i i en mængde timer. Hun har været med til at forme min lærerpersonlighed og været med til at shape min professionalisme. Hun har lært mig at rumme mange svære ting og at handle med rimelighed og ordentlighed. Eller hun har hjulpet mig med at finde resurserne i mig selv … sådan kan man nok bedre sige det. Det er derfor et kæmpe savn at skulle undvære hende i hverdagen. Nu har jeg heldigvis ferie og kan sunde mig lidt, sådan at jeg kan møde med friskt sind næste tirsdag.
Hov …. Det blev lige et lidt længere indlæg end jeg havde tænkt, så tak hvis du er her endnu 😀 Kommer til at tænke på, om du mon også har oplevet noget lignende? altså at skulle sige farvel til en kollega, som virkelig betød rigtig meget for dig personligt?

Læs også:  Til manden der har alt - et jakkesæt

Billedet er lidt symbolsk for det her indlæg … Det er sgu’ lidt diset forude i de her dage og jeg har lidt svært ved at se og tænke helt knivskarpt. Det er taget inde på Østerbro forrige søndag, da jeg var til workshop hos Julia, hvilket jeg nok skal fortælle mere om. Det var så skønt vejr den dag og jeg stod længe og snakkede udenfor med søde Anne, som i øvrigt har en cool blog I kunne tjekke ud ved lejlighed 🙂

Læderjakke fra meinLiebling (udlånt) – fotograf Christian Radil

7 Comments

 • Birthe

  Der er slet ikke billede på hos mig.
  Så smukt et indlæg, hvor vi kommer tæt på dig, dejligt.
  Jeg kommer nok snart til at opgive mit vikarierende lærerlliv.
  , idet jeg hører ret dårligt og jeg skal jo i det hele taget tænke på at slutte.
  Det har været det sjoveste, mest livsbekræftende job jeg har haft.
  I mit næste liv vil jeg være lærer.
  Stakkels lille dreng, her har vi slået en fortand ud idag!
  Øv
  Godnat!
  B

 • Christina

  Rigtig god bedring med junior, håber han snart er frisk igen.
  Kan godt forstå, at det var svært at sige farvel til din leder, som du har arbejdet godt sammen med. For lidt over et år siden , sagde jeg farvel til en god kollega, som jeg havde arbejdet tæt sammen med i over 13 år. Heldigvis ses vi privat, men mangler hende alligevel på arbejdspladsen 🙂
  Rigtig god påske til dig og dine.

 • Helle Dannemand

  Jeg har været ude for noget af det samme. Dog blev min kære kollega fyret, og den dag, det skete, følte jeg, at hele min lille verden brød sammen. Vi havde arbejdet meget tæt sammen og kørt godt i spænd (eller hvad det hedder :)), siden jeg startede, og jeg kunne slet ikke forestille mig, hvordan det skulle blive uden hende. Også fordi det ikke kun var rent professionelt, jeg ville savne hende. Vi var også blevet rigtig gode venner.

  Jeg var meget meget ked af det i et stykke tid, men efter at hun stoppede (og ledelsen fandt ud af at informere om, hvordan hendes arbejdsopgaver skulle fordeles, så jeg fandt ud af, at jeg ikke ville få det hele lagt over på mig),så gik det jo ok. Vi ses heldigvis stadigvæk ind i mellem til en kop kaffe, og holder lidt styr på hinanden på facebook, så hun er heldigvis ikke bare forsvundet ud af mit liv.

 • Guapizimo

  Det er da også bare typisk at der sker så meget på én gang 🙁

  Jeg har ikke prøvet at skulle sige farvel til en kollega der betød så meget for mig, som din gør. Men jeg kan sagtens forestille mig det tomrum der opstår. Det nærmeste jeg kommer det var nok da min datters lærerinde valgte at stoppe sidste år. Jeg havde åbenbart fået knyttet mig ret meget til hende og var helt paf i flere dage.

 • StyleStories

  Min chef starter også i nyt job her til d. 1., og jeg gik også nedtrykt hjem den dag jeg fik det at vide, for det er mærkeligt, når en man har arbejdet tæt sammen med i næsten 5 år, og som man rigtig godt kan lide som person, ikke skal være der mere. Og hvem mon den nye er, er det en der er flink og til at arbejde sammen med. Mange tanker ryger igennem mig i denne tid på den konto.

  God bedring med lillemanden og Mac’en! 🙂

 • Anne Schmidt - WhatWhenWhere

  Kære søde Malsen… Det er så gået fuldstændigt over mit hoved, at du har lavet en henvisning til min blog. Det ser jeg pludseligt i dag, da jeg kigger lidt nærmere på Google Analytics – og vi taler om 135 sessioner. Hvor er det vildt! Du har uden tvivl nogle flere læsere end mig – håber jeg også når dertil, når jeg har lidt mere bloghistorik på bagen end mig 1½ år.

  Et stort og meget ydmygt tak.

  Bedste hilsner
  Anne

  • malsen

   Kære Anne,
   Jamen det er da bare dejligt at du kan se det på dine tal. Jeg er slet ikke i tvivl om, at du er på vej op op op … du har en skøn blog og er en top cool lady! 🙂
   Mange hilsner
   Marlene