Min stil,  Shopping og Inspiration

Windy black-on-black

kjole black swan camilla uniform
Det her outfit kunne i princippet lige så godt være taget i går. Dels fordi jeg stort set havde det samme på, dels fordi vejret var nogenlunde lige ækelt og dels har jeg sikkert set ligeså sammenbidt ud i går, som den dag det blev taget 😀 Ikke desto mindre, så er det faktisk, hvad jeg havde på den dag jeg viste jer min nye frakke. Outfittet er ligeså uniformelt, som den eyeliner jeg talte om i går og er en af de sikre løsninger, når tiden er knap og fantasien forladt. Kjolen er den draperede aw13-sag fra Black Swan og den kommer i grå nu her i den nye kollektion – må eje, for jeg må indse, at denne sorte uldkjole burde have været indkøbt gange 2, for jeg bliver virkelig trist den dag den ikke kan mere. Med min lange yndlingscardigan, som jeg efterhånden har vist jer en del gange, de lange støvler som I også er blevet udsat for en del og tre kæder i forskellig længde som I ligeledes har set meget, må det kvalificere som et yndlingsoutfit, som er cool og lunt på samme tid.

Jeg håber at jeres mandag er skudt i gang på en fin måde? Jeg har sådan en monsterdag, hvor jeg først lander hjemme igen ved 23-tiden. Sidste uge lavede vores 9. klasser projektopgaver og i aften skal de fremlægges. Glæder mig, for de fleste har knoklet og er stensikker på, at det bliver SÅ godt! 🙂 Hav en dejlige dag, kære læsere 🙂

Læs også:  5 skønhedsfavoritter lige nu

8 Comments