Min stil,  Shopping og Inspiration

Outfit med nederdel med frynser og nye Acne Bois støvler

zara fringes skirt acne bois boots zara fringes skirt

Da jeg var i Spanien købte jeg nogle ting i Zara, som jeg slet ikke kunne stå for – også fordi priserne er en del billigere der end herhjemme. Blandt andet smuttede denne nederdel med frynser med i posen … den er i sådan noget ruskindsagtigt materiale og virkelig rar at have på, fordi frynserne er lidt tungere end hvis det var sådan noget let materiale. Faktisk synes jeg den fungerer bedst, når den dresses ned med flade støvler og en sweat – i hvert fald til mig og jeg vil rigtig gerne kunne bruge det meste af mit tøj til hverdag også, så sådan så jeg ud i dag.
Mine støvler er nye – et udsalgskup til bare 130 euro – det er billigt for et par klassiske Acne støvler, som kan bruges sæson efter sæson. Super fede til jeans også. Modellen hedder Acne Bois.

I tirsdags bevægede jeg mig ud på volleyball-banerne igen, for i morgen skal jeg være med til at spille en slags skoleturnering på min gamle skole – der skulle lige lidt træning til og jeg skal da love for at vingerne var ømme dagen efter 😀 Det er faktisk utroligt, hvor hurtigt forfaldet kommer, ha ha 😀
Nå, men i hvert fald glæder jeg mig til både at spille volley, men også snakke med de gamle kolleger bagefter. Hyggeligt <3

Håber at I har haft en god dag. Har I gjort jer nogen udsalgskup?


Det er stykke tid siden jeg har delt et stykke musik med jer, men i øjeblikket kan jeg slet ikke stoppe med at høre den her med Ruth B … så fin! Om det er fordi hun synger fantastisk eller det bare er fordi jeg også godt gad at sige “Usually hanging out with Peter Pan” ved jeg ikke – måske en blanding, for Ønskeøen er da for cool.

Læs også:  Sommeren der gik

2 Comments